Home TOP NEWS Όσο είναι νωρίς!

Όσο είναι νωρίς!

omonoia-jagiellonia-kazamias (29)


Ο Ιβάν Ρούνιε, εξελίσσεται σε ηγετική φυσιογνωμία στην άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στα παιχνίδια με τη Γιαγκελλόνια, παρέδωσε μαθήματα και έβαλε στη τσέπη του τον Τουζίνσκι. Παράλληλα, είναι φανερό πως αποτελεί τον κουμανταδόρο της αμυντικής τετράδας, τον άνθρωπο που μιλά περισσότερο από όλους (μαζί φυσικά με τον εξαιρετικό στο τομέα αυτό Παναγή) και κατευθύνει την άμυνα.

Αυτό που απαγορεύεται να ξεχάσουμε, είναι πως ο Ιβάν δεν είναι δικός μας. Ο Κροάτης ανήκει για άλλο ένα χρόνο στη Νόρτζελαντ και θα ήταν έγκλημα αν το Γεννάρη που τελειώνει ο δανεισμός του τον χάσουμε. Είναι τέτοια η ποιότητα και η ηλικία του (ακόμα δεν έχει κλείσει 25!) που αποτελεί πραγματική πολυτέλεια για την ΟΜΟΝΟΙΑ και θα ήταν καλό, οι συζητήσεις με τους Δανούς για μονιμοποίηση του στο ρόστερ να αρχίσουν άμεσα! Φανταστείτε απλά το Γεννάρη, να έχουμε σήριαλ με τη παραμονή του ή όχι!

Κάτι παρόμοιο ισχύει και για άλλους ποδοσφαιριστές, θα σταθούμε όμως στο Σκέμπρι. Το συμβόλαιο του Μαλτέζου τελειώνει καλοκαίρι του 2016, κάτι που σημαίνει πως οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να τον προσεγγίσει από την 1η Ιανουαρίου του νέου χρόνου. Ξέρουμε ποιος είναι ο Αντρέ, ξέρουμε που βρίσκεται η καρδιά του, ας φροντίσουμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και σε αυτή τη περίπτωση!