Home TOP NEWS Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν!

Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν!

match-omonoia-batumi-finale (42)


Ντινάμο Μπατούμι τέλος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μας τρόμαξε στο πρώτο ματς, όμως στον επαναληπτικό ήταν πιο σοβαρή και έκανε τη δουλειά. Πλέον στρέφει το βλέμμα στη Πολωνία και τη Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ. Ένα αντίπαλο σαφώς πιο δύσκολο από τους Γεωργιανούς, που σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να μας τρομάζει.

Οι Αμερικάνοι έχουν ένα ρητό: “Όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα, οι ζόρικοι συνεχίζουν”. Ναι η Γιαγκελόνια είναι εμπόδιο σαφώς υψηλότερο από τη Ντινάμο. Τώρα όμως είναι που θα δείξουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι, όχι με τις ομάδες του χεριού μας. Μέχρι να μπούμε στους ομίλους, θα χρειαστεί να αποκλείσουμε καλύτερες ομάδες από την τριταθλήτρια Πολωνίας. Σεβασμός λοιπόν στον ικανότατο αντίπαλο, αλλά σε καμιά περίπτωση υπερτίμηση.

Εκείνο που πρέπει να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι να προσεγγίσει τα παιχνίδια με αυτοπεποίθηση. Όχι αλαζονεία, αλλά με πλήρη επίγνωση του ότι αν βρεθεί εκείνη σε καλή μέρα, το πιο πιθανό είναι να προχωρήσει. Αν επιτρέψει στον αντίπαλο να το κάνει, τα πράγματα δυσκολεύουν. Η δική μας απόδοση λοιπόν, θα παίξει τον πιο καθοριστικό ρόλο.