Home TOP NEWS Ούτε Κουτσοκούμνη, ούτε κάποιο άλλο

Ούτε Κουτσοκούμνη, ούτε κάποιο άλλο

serafim-agis


Λίγα 24ωρα μας χωρίζουν από την εκλογική συνέλευση της ΚΟΠ και όπως όλα δείχνουν, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης θα επανεκλεγεί στην προεδρία της ομοσπονδίας. Ούτε τα σκάνδαλα, ούτε το γεγονός πως τα περισσότερα σωματεία είναι σε τραγική κατάσταση προβληματίζουν τον βασιλιά του κυπριακού ποδοσφαίρου που καταστρώνει τα πλάνα του και για το μέλλον.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε παρασκηνιακά τον τελευταίο μήνα να διερευνήσει τις προθέσεις αρκετών σωματείων. Οι επαφές έδειξαν πως πέραν της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα, κανένας άλλος δεν έχει πραγματική διάθεση να πάει κόντρα στο Κουτσοκούμνη. Είτε γιατί τους “παρείχε διευκολύνσεις” με κριτήρια, είτε γιατί το έπραξε με την αύξηση των ομάδων, πήραν όλοι από ένα μικρό κομματάκι της πίττας με αντάλλαγμα να σκάσουν και να αφήσουν την ομάδα της ομοσπονδίας να πάρει το μεγαλύτερο. Χαρκατηριστικό για το πως σωπάνε όλοι, το email του Ανθούλη Μυλωνά που δημοσίευσε χθες το sentragoal, με τον συνεργάτη του προέδρου να τον ενημερώνει ότι το Θόι “βοηθά μας εκλογικά” και ζητά διευκολύνσεις στα κριτήρια!

Στα δικά μας πάντως, όλα δείχνουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ρίξει λευκό. Σίγουρα δεν θα στηρίξει τον Κουτσοκούμνη και δεν θα τον οπλίσει με το επιχείρημα πως στο τέλος τον ψήφισε και αυτή, την ίδια στιγμή όμως δεν έχει πειστεί και από την υποψηφιότητα του κ. Μανώλη που προωθεί η Ανόρθωση. Επιπρόσθετα, δεν θα ήθελε να είναι στην πλευρά των χαμένων, έτσι επιλέγει να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση, χωρίς να στηρίξει κάποιο υποψήφιο. Αν ο κ. Μανώλη είχε πιο σοβαρές πιθανότητες, ίσως να έμπαινε και η ΟΜΟΝΟΙΑ πιο δυναμικά.