Home TOP NEWS Παναγή: “Μας περιμένει σκληρή δουλειά”

Παναγή: “Μας περιμένει σκληρή δουλειά”

kaz-kosmos-omo-apoel83-panagi


Λίγο μετά το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τη Γιαγκελόνια, ο Κωνσταντίνος Παναγή μίλησε στη κάμερα του balla.com.cy. Παρότι πέρασαν μέρες από τότε, τα λόγια του νεαρού πορτιέρο φανερώνουν πως στο τριφύλλι ξέρουν πως πρέπει να ιδρώσουν για να πάρουν αυτό που θέλουν.

Αναλυτικά:

Για την νίκη επί της Γιαγκελόνια: “Σίγουρα είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Σημαντικό είναι ότι συνεχίζουμε στην Ευρώπη. Νομίζω σήμερα κάναμε μια πολύ θετική εμφάνιση, μας βοήθησε πολύ ο κόσμος και πραγματικά η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Δεν έχουμε χρόνο για ξεκούραση και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι στην Δανία”.

Ποια η διαφορά των ευρωπαϊκών ματς και αυτών του κυπριακού πρωταθλήματος: “Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη αλλά εγώ προσπαθώ κάθε παιχνίδι να βοηθώ την ομάδα, να είμαι αυτός που πρέπει να είμαι και οι στόχοι της ομάδας είναι και οι δικοί μου στόχοι”.

Για το άγχος καθόλου κατά την διάρκεια του ματς: “Ήμασταν μπροστά με 1-0 και με ένα γκολ άλλαζαν τα πράγματα αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να σκέφτεσαι θετικά. Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους”.

Για την Μπρόντμπι: “Δεν την αναλύσαμε τόσο πολύ γιατί είχαμε τους αγώνες με την Γιαγκελόνια κι έπρεπε να συγκεντρωθούμε σε αυτό τον αντίπαλο. Έχουμε ακούσει καλά λόγια, ότι είναι καλή ομάδα και βρίσκεται στον τρίτο προκριματικό οπότε έχουμε μπροστά μας σκληρή δουλειά για το παιχνίδι”.