Home TOP NEWS Πληροφορίες για τα εισιτήρια του αγώνα και για τη μεταφορά των φιλάθλων...

Πληροφορίες για τα εισιτήρια του αγώνα και για τη μεταφορά των φιλάθλων στο γήπεδο

tickets-jagellonia
Το Σωματείο μας ανακοινώνει σημαντικές πληροφορίες που αφορούν τα εισιτήρια του αυριανού (16/07) αγώνα με αντίπαλο τη Γιαγκελόνια, αλλά και τη μεταφορά των φιλάθλων της ομάδας μας στο Białystok City Stadium.


– Τα εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κοστίζουν οκτώ ευρώ.

– Σύμφωνα με την Πολωνική αστυνομία, για να εξασφαλίσει εισιτήριο ο κάθε φίλαθλος, θα πρέπει να επιδείξει το ταξιδιωτικό έγγραφο που έχει ήδη δηλώσει στο Σωματείο μας. Το ίδιο ταξιδιωτικό έγγραφο θα πρέπει να το επιδείξει και στις εισόδους τους σταδίου, προκειμένου να του επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο.

– Ο χώρος συγκέντρωσης των φιλάθλων της ομάδας μας, απ” όπου θα ξεκινήσει η μετάβασή τους με ασφάλεια στο Bialystok City Stadium, είναι το “Hotel Novotel Warszawa Airport” στη Βαρσοβία (UL. 1 Sierpnia 1, 02-134 WARSAW, POLAND, Tel (+48)22/5756000 – επισημαίνουμε πως υπάρχουν και άλλα ξενοδοχεία Novotel στη Βαρσοβία και καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην υποπέσουν σε λάθος).

– Τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους φιλάθλους της ομάδας μας στο στάδιο, θα αναχωρήσουν από το ξενοδοχείο “Hotel Novotel Warszawa Airport” το αργότερο στις 14:30. Συνεπώς καλούμε όλους τους φιλάθλους να προσέλθουν έγκαιρα στο σημείο συγκέντρωσης.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες και βοήθεια, οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορούν να καλούν στον τηλεφωνικό αριθμό +48729596745.