Home TOP NEWS Προμπιέρτζ: “Πάμε στη Λευκωσία για να περάσουμε”

Προμπιέρτζ: “Πάμε στη Λευκωσία για να περάσουμε”

probierz-diaskepsi


Αισιόδοξος πως η ομάδα του θα τα καταφέρει ο Μιχάιο Πρόμπιερτζ που τόνισε πως περιμένει πόλεμο στο ΓΣΠ. Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Γιαγκελόνια:

Παίξαμε πολύ καλά, από το πρώτο λεπτό κυριαρχήσαμε στο γήπεδο. Είναι κρίμα που δεν βάλαμε γκολ, ο κόσμος είδε πως το παλεύαμε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος. Δείξαμε πως είμαστε προετοιμασμένοι στο τακτικό κομμάτι, εξουδετερώσαμε τα ατού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όμως δεν σκοράραμε. Περιμένω το δεύτερο ματς κάτι σαν πόλεμο και οι δυο ομάδες θέλουν πρόκριση. Πάμε στη Λευκωσία για να περάσουμε. Είδα όλους τους παίκτες πως ήταν θυμωμένοι με το 0-0 και πάμε στη Λευκωσία για να περάσουμε. Χάσαμε παίκτες από τραυματισμούς. Είμαστε μια ομάδα με νεαρούς στο ρόστερ και αυτό μας επηρέασε. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε, ήταν καλύτερο το 0-0 από το να δεχτούμε γκολ. Με 0-0 μπορείς να πας μέχρι τα πέναλτι στο ΓΣΠ και έχουμε αυτοπεποίθηση πως θα τα καταφέρουμε.

Τους παίκτες της Γιαγκελόνια εκπροσώπησε ο Ίγκορς Ταρασόφ:

Ήταν καλό παιχνίδι από μας. Είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Θα δουλέψουμε πολύ για να πάρουμε την πρόκριση μέσα στη Λευκωσία.