Home TOP NEWS Πρόπιερζ: “Θα μπορούσαμε να πάμε στην Κύπρο για διακοπές… αλλά”

Πρόπιερζ: “Θα μπορούσαμε να πάμε στην Κύπρο για διακοπές… αλλά”

Ο Μίχαο Πρόπιερζ μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Κορόνα Κιέλτσε, μίλησε στην διάσκεψη τύπου και εξήγησε τους λόγους που η ομάδα του σήμερα έπαιξε με νέα πρόσωπα. Ο Πολωνός τεχνικός δήλωσε πως θα μπορούσε σήμερα να βάλει τους βασικούς του και να ‘ρθούνε στην Κύπρο για διακοπές, όμως αυτό δεν συμβαίνει αφού η πρόκριση στον 3ο προκριματικό αποτελεί προτεραιότητα.


«Θέλαμε να νικήσουμε σήμερα όμως ήταν πολύ δύσκολο. Μας προηγήθηκαν και τα καταφέραμε να το ανατρέψουμε. Στο δεύτερο μέρος όμως δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα και χάσαμε. Αρκετοί παίκτες μου έδειξαν σήμερα πως έχουν το ταλέντο και θα πάρουν ευκαιρίες στην Γιαγκελόνια», ανέφερε αρχικά για τον αγώνα.

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί άφησε εκτός τους παίκτες που θα παίξουν την Πέμπτη στο ΓΣΠ. «Επίτηδες δεν φέραμε τους βασικούς μας γιατί δεν ήθελα να κάνουν το ταξίδι των 14 ωρών με το λεωφορείο (Μπιάλιστοκ-Κιέλτσε-Μπιάλιστοκ). Παλέψαμε όλη τη σεζόν για την Ευρώπη και αυτό έχει προτεραιότητα και δεν θα ρισκάραμε να το χάσουμε. Αν παίζαμε με τους βασικούς τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και θα μπορούσαμε να πάμε μόνο για ταξίδι στην Κύπρο και να απολαύσουμε τον καιρό, όμως τώρα πάμε για να παλέψουμε και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο», ήταν το σχόλιο του.