Home TOP NEWS Ψάχνει το μπαμ με Τζίμη

Ψάχνει το μπαμ με Τζίμη

christofi


Σε χθεσινό άρθρο μας, αναφέραμε πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα κάνουν μεταγραφή τώρα, αλλά θα περιμένουν να περάσουν πρώτα από τη Μπρόντμπι για να κτυπήσουν κάτι πολύ καλό. Εκείνο το πολύ καλό, είναι όπως φαίνεται συγκεκριμένο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sigmalive.com/sports η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον αγαπημένο της πράσινης εξέδρας, Δημήτρη Χριστοφή.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Χριστοφή όπως και η σύζυγος του σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, θέλει να επιστρέψει στην Κύπρο και να βάλει τριφύλλι στο στήθος. Φεύγοντας είχε πει άλλωστε πως στο νησί μας για εκείνον, υπάρχει μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η νύφη λοιπόν και ο γαμπρός θέλουν, στη μέση όμως υπάρχει και η Σιόν. Η υπόθεση δεν είναι εύκολη και πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό από όλους.

Το ποια τροπή θα πάρουν τα πράγματα, θα το μάθουμε μετά τις αναμετρήσεις με την Μπρόντμπι. Το βέβαιο είναι πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ φέρει πίσω τον κορυφαίο (μακράν) Κύπριο ποδοσφαιριστή, θα σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της και θα αυξήσει κατακόρυφα τις πωλήσεις των διαρκείας της και τις ελπίδες της για διάκριση σε Κύπρο και Ευρώπη.