Home TOP NEWS Ρούνιε για Μπρόντμπι: “Δυνατοί στην έδρα τους”

Ρούνιε για Μπρόντμπι: “Δυνατοί στην έδρα τους”

omonoia-jagiellonia-kazamias (11)


Ο Ιβάν Ρούνιε είναι ο μοναδικός ίσως παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που οι ανθρώποι της Μπρόντμπι έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την αξία του. Ο Κροάτης δήλωσε στο balla.com.cy πως θα βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ δίνοντας και στοιχεία για τον αντίπαλο.

«Νομίζω έκανα μία πολύ καλή εμφάνιση, όπως είχα κάνει και στην Πολωνία. Ξεκίνησε πολύ καλά η σεζόν για μένα όπως πιστεύω και για όλους τους υπόλοιπους. Το παιχνίδι ήταν μέχρι τέλους πολύ ενδιαφέρον, στην τελική όμως με το 1-0 εμείς περάσαμε, το αξίζαμε», δήλωσε αρχικά ο Ιβάν και στη συνέχεια μίλησε για την Μπρόντμπι την οποία γνωρίζει καλύτερα από όλους.

«Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα, είναι πολύ δυνατή κυρίως στην έδρα τους, θα πάμε εκεί να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παλέψουμε. Όλα είναι πιθανά… Στην Μπρόντμπι με ξέρουν πολύ καλά, ακόμη δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου, αλλά νομίζω ότι σίγουρα θα μου τηλεφωνήσουν για το τι συμβαίνει εκεί. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, σίγουρα θα βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου την ομάδα μου, θα τους πω κάποια πράγματα για την Μπρόντμπι», ήταν το σχόλιο του.

Posted by Balla.com.cy on Saturday, July 25, 2015