Home TOP NEWS Match Report: Sherry και να καίει

Match Report: Sherry και να καίει

match-EL-Omonoia-Jagiellonia-d (8)


Μια ψυχωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ, μας άγχωσε στο φινάλε, αλλά κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη σε όλο το ματς, κατάφερε να κρατήσει μακριά από μεγάλες φάσεις του Πολωνούς και βλέπει πλέον τον επόμενο γύρο. Το χρυσό γκολ ο Σέρινταν.

Α’ ημίχρονο

Με τεράστια ευκαιρία στο 5′ ξεκίνησε ο αγώνας. Μπεμπέ Ασσίς και Σκέμπρι εκτέλεσαν με κομπίνα ένα κόρνερ, η μπάλα έφτασε στο Νούνο που έκανε παράλληλο γύρισμα προς τον Σέρινταν που προ κενής εστίας δεν πρόλαβε τη μπάλα. Το σκορ τελικά άνοιξε 3 λεπτά μετά. Ο Ασσίς έδωσε στο Σέρινταν που μέσα στο κουτί σταμάτησε απελευθερώθηκε και με δυνατό σουτ σκόραρε σε ντελίριο ενθουσιασμού! Δύο λεπτά μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Μπεμπέ, ο 1ος βοηθός Ντέγιαν Πέτροβιτς όμως το ακύρωσε ως οφσάιντ. Στο 20′ ο Σέρινταν απείλησε εκ νέου, το σουτ του όμως απέκρουσε ο Ντρογκόφσκι. Δυο λεπτά μετά μια κεφαλιά του ίδιου παίκτη κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Οι Πολωνοί απείλησαν πρώτη φορά στο 30′ όταν μετά από κόρνερ, ο Παναγή έχασε τη μπάλα, όμως ο Ρούνιε έδιωξε πριν γίνει μεγάλη φάση. Στο επόμενο λεπτό νέο κόρνερ για τους Πολωνούς, ο Μαντέρα έπιασε τη κεφαλιά, ο Παναγή όμως απέκρουσε σταθερά. Ένα μακρινό σουτ του Γκρζιπ στο 44′ δεν ανησύχησε το Παναγή.

Β’ ημίχρονο

Η πρώτη φάση ήρθε με μακρινό σουτ του Ράμος στο 50′, που έφυγε όμως άουτ. Η Γιαγκελόνια απάντησε με σουτ του Γκρέζλακ στο 54′ , που είχε την ίδια ακριβώς κατάληξη. Στο 56′ ο Ασσίς έκανε το γύρισμα, ο Σέρινταν τη προβολή, η άμυνα όμως έβαλε τη κόντρα. Στο 74′ ο Γκουλόν έκανε γυριστό το οποίο απέκρουσε ο σωστά τοποθετημένος Ντρογκόφσκι. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Γιαγκελόνια απείλησε με μακρινό σουτ του Γκρζιπ που βρήκε το Παναγή σε ετοιμότητα. Στο 80′ ένα σουτ του Φοφανά έφυγε άουτ. Στο 88′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Σέρινταν. Ο Ασσίς χόρεψε τον Μαντέρα στο κέντρο της άμυνας, γύρισε στο Κίλιαν, το πλασέ του όμως έφυγε άουτ.

Συμπερασματικά

Στόχος επετεύχθει! Το γκολ του Σέρινταν αποδείχθηκε χρυσό και η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στην επόμενη φάση! Μπράβο σε όλους και κοιτάζουμε τον τρίτο προκριματικό!

H σύνθεση

Παναγή, Ράμος, Λομπιανίτζε, Ρούνιε, Μαργκάσα, Γκουλόν (79′ Φυλακτού), Οικονομίδης, Μπεμπέ (58′ Φοφανά), Ασίς, Σκέμπρι (84′ Κιρμ), Σιέρινταν.