Home TOP NEWS Το αντίο του Ποτέ στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Το αντίο του Ποτέ στην ΟΜΟΝΟΙΑ

pod-doxa66-pote


Μέσω του Facebook, ο Μίκαελ Ποτέ στέλνει αποχαιρετιστήριο μήνυμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο επιθετικός από το Μπενίν θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους ανήκουν στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Αναλυτικά έγραψε: «Γεια σε όλους.

Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ευχαριστώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ για όλα. Ήταν μια πολύ πολύ καλή και ευχάριστη χρόνια. Ξέρω ότι όλοι ήσασταν μπερδεμένοι λόγω της κατάστασής μου, αλλά σας παρακαλώ μην ξεχνάτε αυτά που περάσαμε φέτος μαζί… Μερικοί άνθρωποι θα είναι ευτυχείς που φεύγω και μερικοί άνθρωποι θα λυπηθούν, το γνωρίζω και το αποδέχομαι αυτό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτήν την ομάδα, ακόμη και αν αγωνίστηκα μόνο για ένα χρόνο! Δεν θέλω να μιλήσω πάρα πολύ διότι δεν είναι απαραίτητο πλέον. Ήμουν πάντα 100% σωστός, σοβαρός και επαγγελματίας με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όσα έγραφαν οι εφημερίδες δεν με βοηθούσαν, αλλά είναι εντάξει, διότι ο Θεός βλέπει τα πάντα.

Σας ευχαριστώ και πάλι, είμαι περήφανος που υπήρξα ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους στο σύλλογο, σε όλους τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε όλους τους συμπαίκτες μου στην ομάδα, στον προπονητή και το προσωπικό, τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους που καθημερινά εργάζονται σκληρά για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

ΥΓ: Είμαι πολύ χαρούμενος για το καλό αποτέλεσμα χθες στο Γιουρόπα Λιγκ!

Αντίο»

Η δημοσίευση του Ποτέ στη σελίδα του στο Facebook: 

Hi every body.First off all i want to say thank you Omonia for every thing. It was a very very good and pleasant year….

Posted by Mickaël Poté on Friday, 10 July 2015