Home TOP NEWS “Το πρώτο γκολ του Σέρινταν, έδωσε πρόκριση στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

“Το πρώτο γκολ του Σέρινταν, έδωσε πρόκριση στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

omonoia-jagiellonia-kazamias (2)


Εκτενή αναφορά στον Κίλιαν Σέρινταν, κάνουν ΜΜΕ στην Ιρλανδία. Οι συμπατριώτες του επιθετικού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τονίζουν πως το πρώτο του γκολ, έδωσε την πρόκριση στην ομάδα μας, ενώ κάνουν λόγο και για την εξαιρετική στήριξη που είχε από τον κόσμο μας. Πιο κάτω απόσπασμα, από τα όσα αναφέρει η “The Emerald Exiles”, που είναι αφιερωμένη σε Ιρλανδούς που παίζουν εκτός της χώρας.

“Στο τρίτο του παιχνίδι με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και με τα πάντα στον αέρα λόγω του 0-0 του πρώτου παιχνιδιού, ο Σέρινταν χρειάστηκε μόλις 8 λεπτά για να ανοίξει το σκορ.

Μπροστά σε μεγάλο πλήθος που στήριξε την ομάδα, ο επιθετικός υποδέχθηκε υπέροχα τη μπαλιά του αρχηγού Νούνο Ασσίς με το δεξί, την έφερε στο αριστερό και την έστειλε να αναπαυθεί στα δίκτυα της Γιαγκελλόνια.

Το γκολ, ήταν απλά το κερασάκι στη τούρτα σε ένα ημίχρονο γεμάτο δράση για τον Σέρινταν, που είχε άλλες 3 προσπάθειες αλλά και κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Ταρασόφς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο πρώην παίκτης του Αποέλ ήταν εξίσου καλός και απείλησε ξανά, ειδικά στο τέλος του παιχνιδιού όταν έχασε σπουδαία ευκαιρία. Όπως και να έχει το σκορ δεν άλλαξε και η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στη Δανία για να παίξει με τη Μπρόντμπι.”