Home TOP NEWS Τουζίνσκι: “Να μην δεχθούμε γκολ στην έδρα μας”

Τουζίνσκι: “Να μην δεχθούμε γκολ στην έδρα μας”

tyzinski-frankowski
Τουζίνσκι και Φρανκόφσκι πέτυχαν 6 από τα 8 γκολ κόντρα στην Κρουόγια

Καθημερινά απασχολεί τα ΜΜΕ στην Πολωνία ο αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τη Γιαγκελόνια, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Πολωνοί δημοσιογράφοι ζήτησαν την άποψη ενός παλαίμαχου στράικερ της Γιαγκελόνια Γιάτσεκ Μπάγερ, αλλά και του νυν ηγέτη της επίθεσης, Πάτρικ Τουζίνσκι.


«Μετά το 8-0 επί της Κρουόγια, σίγουρα οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα αντιμετωπίζουν με μεγάλο σεβασμό την Γιαγκελόνια», δηλώνει ο παλαίμαχος άσος των Πολωνών, Γιάτσεκ Μπάγερ.

Και συνεχίζοντας, λέει, «οι Κύπριοι είναι το φαβορί, έχουν καλούς παίκτες όπως οι Γκουλόν και Κιρμ που αγωνίστηκαν στην Ekstraklasa. Προβλέπω ότι η Γιαγκελόνια θα μπει επιθετικά. Είναι το στιλ και του τεχνικού της ομάδας, πρέπει να του βγει βέβαια το παιχνίδι και να είναι αποτελεσματικοί οι Τουζίνσκι και Φρανκόφσκι».

«Θα βοηθήσει η μελέτη»
Ποια είναι όμως η άποψη του Τουζίνσκι για τον αγώνα; Ο φορ των αντιπάλων μας λέει ότι:

«Θα είναι σημαντικό για μας να μην δεχθούμε γκολ στο Μπιάβιστοκ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πιο έμπειρη ομάδα από τη δική μας. Εμείς όμως διψάμε για διάκριση, δεν μειονεκτούμε. Μας αρέσουν τα παιχνίδια στα οποία δεν είμαστε το φαβορί. Θα είναι δύσκολο, όμως πιστεύω εάν αναλύσουμε καλά τον αντίπαλο και βρούμε τα αδύνατα του σημεία, θα τα καταφέρουμε».