Home TOP NEWS «Βαρόμετρο θα είναι και η παρουσία του κόσμου»

«Βαρόμετρο θα είναι και η παρουσία του κόσμου»

Diaskepsi


Για όλα όσα αφορούν τον επαναληπτικό με την Ντινάμο μίλησε ο Ανδρέας Δημητρίου στο ραδιόφωνο Σούπερ Σπορ. Όλα για την πρόκριση θα τα παίξει η ΟΜΟΝΟΙΑ, με τους πράσινους να είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι. Ρόλο θα παίξει και ο κόσμος, που αναμένεται να ξεπεράσει τις 15 χιλιάδες, σπρώχνοντας την ομάδα μας να πετύχει το στόχο της!

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Το αρχικό του σχόλιο: «Έχουμε πει πολλά γι αυτό το παιχνίδι. Τα μηνύματα που θέλαμε να περάσουμε στον κόσμο μας τα έχουμε περάσει. Αναμένουμε δύσκολο παιχνίδι, οι αντίπαλοι μετά το 1-0 που πέτυχαν πιστεύουν στην πρόκριση, επομένως είναι ένα στοιχείο το οποίο καθιστά το παιχνίδι δύσκολο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Από κει και πέρα είναι το δεδομένο που είναι η διαφορά δυναμικότητας υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, επίσης άλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι το εκτόπισμα των δυο ομάδων όπου υπερτερεί η ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ βαρόμετρο θα είναι και η παρουσία του κόσμου μας. Θα νιώσουν τον κόσμο και θα τους επηρεάσει αρνητικά. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στο γήπεδο για να μπορέσουμε να περάσουμε, αυτά που δείχνουν τα χαρτιά δεν μας εξασφαλίζουν τίποτα. Η αποφασιστικότητα, η πίστη και η θέληση φαίνονται στην ομάδα μας, και ο προπονητής και ο αρχηγός μας έδειξαν συνειδητοποιημένοι, συνεπώς νιώθουμε ότι είμαστε στον σωστό δρόμο για να κάνουμε την ανατροπή και αν πάρουμε την πρόκριση».

Οι λεπτομέρειες που θα κρίνουν πολλά για την πρόκριση: «Ξέρουμε ότι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, το κάθε λάθος στοιχίζει και το νιώσαμε τα προηγούμενα χρόνια καθώς πολλές φορές φτάσαμε πολύ κοντά σε μια τεράστια επιτυχία και οι λεπτομέρειες γύριζαν σε βάρος μας. Πρέπει η ομάδα είναι προσεκτική, συγκεντρωμένη, ουσιαστική, με καθαρό μυαλό και υπομονή. Αυτή την υπομονή ζήτησε και ο προπονητής από τον κόσμο μας καθώς δεν θα παίζουμε μόνοι μας».

Για τα εισιτήρια: «Η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη, ενδεχομένως οι προσδοκίες να έχουν ξεπεραστεί. Αναμένουμε με βάση τα δεδομένα πέραν των 14 χιλιάδων οπαδών. Διαθέσιμα εισιτήρια υπάρχουν για το πάνω διάζωμα της δυτικής, ελάχιστα υπάρχουν για την ανατολική και αρκετά για την βόρεια. Εισιτήρια για τη νότια κερκίδα θα υπάρχουν από τις 17:00 στα ταμεία του ΓΣΠ».

Ευχαριστίες στον κόσμο: «Είναι πολύ λίγο το ευχαριστώ στον κόσμο. Ελπίζουμε το ευχαριστώ να έρθει με μια καλή εμφάνιση και πρόκριση. Αυτό είναι το πιο ισχυρό κίνητρο των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας… να φύγει χαρούμενος ο κόσμος».