Home TOP NEWS Αν είδε αυτά που ήθελε ο κόουτς

Αν είδε αυτά που ήθελε ο κόουτς

filiko-ermis-omonoia (100)


Κλισέ η ατάκα και χιλιοειπωμένη: “Τα φιλικά είναι για τους προπονητές”. Σε ένα φιλικό με τόσες αλλαγές και ξεκούραση συγκεκριμένων παικτών σαν το χθεσινό, δεν θα μπορούσε βέβαια να ισχύει οτιδήποτε άλλο, ανεξάρτητα από διακήμανση του σκορ και τελικό αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι να είδε το τεχνικό τημ αυτά που ήθελε.

Ποια ήταν αυτά; Καταρχάς διάθεση από όλο το ρόστερ. Σε μια εβδομάδα ξεκινάμε πρωτάθλημα εκεί που τα λάθη δεν επιτρέπονται, αφού ξέρουμε από πρώτο χέρι τις συνέπειες ενός κακού ξεκινήματος. Κατά δεύτερο, τους ποδοσφαιριστές που θέλουν το χρόνο τους, να μπαίνουν καλύτερα στο ρόλο τους και το πνεύμα της ομάδας. Τρίτο, τους νεαρούς Κύπριους που θα αποτελούν φέτος το βάθος να απορροφούν κάθε λεπτό. Και τέταρτο, κάποια δουλεμένα στη προπόνηση στοιχεία να βγαίνουν αυτόματα.

Σε ποιο βαθμό είδε αυτά που ήθελε ο κόουτς, το ξέρει μάλλον μόνο ο ίδιος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε καλά διαστήματα είχε και πιο μέτρια. Εκείνο που μετράει είναι σε μια εβδομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη και συγκεντρωμένη στο στόχο. Ο πήχης πρέπει να τεθεί ψηλά.