Home TOP NEWS Ανακοίνωση Ομάδας Πρωτοβουλίας: “Άλλες δυο μέρες ανοικτός ο λογαριασμός”

Ανακοίνωση Ομάδας Πρωτοβουλίας: “Άλλες δυο μέρες ανοικτός ο λογαριασμός”

Christofi7


Ανακοίνωση της Ομάδας Πρωτοβουλίας Μεταγραφής Δημήτρη Χριστοφή. Την παραθέτουμε αυτούσια:

“Η Ομάδα Πρωτοβουλίας Μεταγραφής Δημήτρη Χριστοφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θα ήθελε εκ νέου να ευχαριστήσει το μεγάλο κόσμο της ομάδας για την ανταπόκριση στο κάλεσμα της. Η συγκινητική προσπάθεια του πραγματικού αιμοδότη και στυλοβάτη αυτού του ένδοξου σωματείου, είχε σαν αποτέλεσμα το ποσό που μαζεύτηκε να διπλασιαστεί από χθες.
Δυστυχώς για την ώρα, η τεράστια προσπάθεια, δεν συνοδεύτηκε και με το ανάλογο αποτέλεσμα, σίγουρα όμως συνέβαλε στο να παραμείνουμε κοντά στο στόχο. Για αυτό έχουμε αποφασίσει όπως ο λογαριασμός παραμείνει ανοικτός για άλλες 2 μέρες, που εν τέλη ενδεχομένως να κάνουν τη διαφορά. Ο κόσμος έχει κάνει ήδη τεράστια υπέρβαση, καλούμε όσους έχουν τη δυνατότητα να μας δώσουν το τελευταίο σπρώξιμο. Μακάρι στο τέλος να απολαύσουμε όλοι τους καρπούς αυτής της υπερπροσπάθειας που έχει καταβληθεί.

Κλείνοντας, θα θέλαμε ξανά να ευχαριστήσουμε όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, αυτούς που βοήθησαν οικονομικά, αλλά και αυτούς που ίσως να μην έχουν τη δυνατότητα όμως ήταν δίπλα μας σε ηθικό επίπεδο. Η κινητοποίηση του ΛΑΟΥ, δείχνει πως παρά τα προβλήματα της η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα λυγίσει ποτέ, αφού ο υπέροχος κόσμος της θα της δίνει πάντα παλμό.”