Home TOP NEWS Χρειάζεται ενίσχυση, θα έρθει;

Χρειάζεται ενίσχυση, θα έρθει;

match-el-omonia-brondby-F (9)


Πολλοί θα πουν ότι είναι πλέον αργά. Για την Ευρώπη ναι είναι αργά, δεν θα βοηθήσει η ενίσχυση. Έρχεται όμως πρωτάθλημα και αν θέλουμε να είμαστε διεκδικητικοί, χρειάζεται να αποκτήσουμε περισσότερο βάθος, αλλά και ποιότητα. Τα παιχνίδια είναι πολλά και οι ανάγκες σε κάποιες θέσεις έκδηλες.

Το χθεσινό παιχνίδι ήταν κατατοπιστικό. Απουσίαζαν οι Κιρμ, Ράμος και Γκουλόν. Αντί των δυο τελευταίων που ήταν βασικοί έπαιξαν οι Δημητρίου και Μπεμπέ και πήγαν καλά, αν και κάποια στοιχεία ειδικά του Γκουλόν έλειψαν. Το αποτέλεσμα ήταν, ο Καϊάφας να μην έχει λύσεις που να του αλλάξουν το παιχνίδι από το πάγκο, αφού υπήρχε αρκετό ταλέντο, αλλά απουσίαζε η εμπειρία και η ετοιμότητα.

Οι επόμενες μέρες θα είναι κατατοπιστικές για το αν θα γίνουν μεταγραφές. Ο Καϊάφας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, η διοίκηση σκέφτεται το οικονομικό. Πρέπει πάντως να ξεκαθαρίσει και το στάτους των Μεντί-Πέρεζ, δυο καλοκαιρινών μεταγραφών που ακόμα δεν έχουν προσφέρει. Αν το τεχνικό τημ θεωρεί πως είναι απλώς θέμα προσαρμογής, καλώς. Αλλιώς να δούμε πως μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση και να κάνουμε και αυτοκριτική, γιατί ως τώρα μόνο οι Σέρινταν και Μπεμπέ πρόσφεραν από τους καινούριους.