Home TOP NEWS Δοκιμές και χρόνος σε όλους

Δοκιμές και χρόνος σε όλους

KOS_6290


Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η ομάδα μας στο προτελευταίο της φιλικό πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 22 του μήνα. Ο Καϊάφας είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει 23 παίκτες και να κάνει κάποιες δοκιμές που ίσως τον βοηθήσουν για το μέλλον. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Μπεμπέ και Εζέ, περισσότερα για τον αγώνα διαβάστε στο live. Δεν αγωνίστηκαν οι Κωνσταντίνος Παναγή, Ιβάν Ρούνιε και Ερόλ Γκουλόν.

Στο πρώτο μέρος ο Γιωργαλλίδης ήταν κάτω από το τέρμα, δεξιά ο Ράμος και αριστερά ο Μαργκάσα. Στο κέντρο άμυνας ήταν οι Μεντί και Λομπιανίτσε και  αμυντικοί μέσοι οι Γιόγο και Φύλα. Δεξιά στην επίθεση ήταν ο Φοφανά και αριστερά ο Εζέ. Από τον άξονα ανέβαιναν οι Ασσίς και Μπεμπέ με τον Πορτογάλο να έχει πιο προωθημένο ρόλο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο β’ μέρος έπαιξε με πιο καθαρό σύστημα 4-4-2. Στο τέρμα ήταν ο Μπρανέσκου. Στην άμυνα δεξιά ήταν ο Δημητρίου και αριστερά ο Πέρεζ. Αμυντικό δίδυμο ξεκίνησε ο Κατελάρης με το Μουλαζίμη. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Παναγιώτου και Σαμμούτης όταν πέρασε ο Κονομής (68′ αντί του Παναγιώτου) πήγε αυτός στην άμυνα και ο Κατελάρης ήρθε στη θέση. Στα άκρα ήταν Ρουσιάς και Κιρμ και στην κορυφή το δίδυμο Σκέμπρι-Σέρινταν.

Αναλυτικά οι παίκτες:

Α’ Μέρος: Γιωργαλλίδης, Ράμος, Μαργκάσα, Μεντί, Λομπτζιανίτζε, Φυλακτού, Οικονομίδης, Μπεμπέ, Εζέ, Φοφανά και Ασίς.

Β’ Μέρος: Μπρανέσκου, Παναγιώτου (68′ Κονομής), Πέρεζ, Κατελάρης, Μουλαζίμης, Δημητρίου, Σαμμούτης, Σκέμπρι, Κιρμ, Ρουσιάς και Σέρινταν.