Home TOP NEWS Έχεις αγώνα

Έχεις αγώνα

match-el-omonia-brondby-G (3)


Είναι εύκολο να παρασυρθούμε, με όλη αυτή την υπόθεση της μεταγραφής. Αύριο όμως δίνουμε αγώνα και δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι να μπούμε με το δεξί. Ξέρουμε, είναι η τρίτη φορά που επαναλαμβάνουμε πάνω κάτω τα ίδια πράγματα. Είναι πολλές περισσότερες όμως οι φορές που η ΟΜΟΝΟΙΑ αποπροσανατολίστηκε και έχασε το δρόμο της, γιατί είχε το μυαλό της κάπου αλλού.

Και μην μας παρεξηγείτε, αναγνωρίζουμε τη σημασία του να κλείσει θετικά το θέμα Δημήτρη Χριστοφή, το επαναλαμβάνουμε επί καθημερινής βάσεως. Ας σκεφτούμε όμως το ενδεχόμενο στη πίεση που δέχθηκε η ομάδα μετά τον αποκλεισμό από ομάδα του χεριού της, να προστεθεί και αυτή της ήττας στη πρεμιέρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να μπει στο πρωτάθλημα φορτσάτη και θα το καταφέρει μόνο η προσοχή της είναι ακριβώς σε αυτό.

Τα μακρά κοντά εγίναν, ο μαραθώνιος ξεκινάει. Τα τελευταία χρόνια πληρώνουμε το κακό μας ξεκίνημα. Ελπίζουμε πως παρά το ότι έχουμε θέματα που τρέχουν παράλληλα με το αγωνιστικό, αύριο τουλάχιστον ας έχουμε το μυαλό μας αποκλειστικά σε αυτό.