Home TOP NEWS Επέλεξε να δοκιμάσει θέσεις

Επέλεξε να δοκιμάσει θέσεις

filiko-doxa-omonoia-b (13)


Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, Δόξα και ΟΜΟΝΟΙΑ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Ο Κώστας Καϊάφας επέλεξε στο σημερινό αγώνα να δοκιμάσει κάποια πράγματα παρά να επιλέξει την ενδεκάδα του άλλου Σαββάτου κόντρα στη Σαλαμίνα. Περισσότερα για τον αγώνα στο live.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναγή ήταν κάτω από το τέρμα και είχε μπροστά του τετράδα Φιλιώτης (αρ), Μεντί, Ούτσα και Ράμος(δεξ). Στα χαφ ήταν οι Κατελάρης και Φυλακτού, μπροστά τους ο Μπεμπέ και στα φτερά Κιρμ (αρ) και Ασσίς (δεξ). Προωθημένος ήταν ο Σκέμπρι.

Κοντά στο 25′ ο Καϊάφας έκανε εσωτερικές αλλαγές παίρνοντας τον Κατελάρη ως κεντρικό αμυντικό, τον Ούτσα ως δεξί μπακ, το Ράμος στο δεξί φτερό, τον Μπεμπέ ως κόφτη στη θέση του Κατελάρη και στη γνωστή του θέση πήγε ο Ασσίς.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με 5 νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της ομάδας μας. Στις θέσεις των Μεντί, Κατελάρη, Μπεμπέ, Ασίς και Σκέμπρι, πέρασαν οι Μουλαζίμης, Οικονομίδης, Εζέ, Φοφανά και Σέρινταν.

Η διάταξη ήταν Παναγή στο τέρμα, Φιλιώτης (αρ), Ούτσα, Μουλαζίμης και Ράμος (δεξ). Στο κέντρο ήταν οι Οικονομίδης και Φυλακτού και ο Εζέ πιο μπροστά τους. Δεξιά ήταν ο Φόφι και αριστερά ο Κιρμ. Στην κορυφή ήταν ο Σέρινταν. Στο 55΄στις θέσεις των Παναγή και Ράμος πέρασαν οι Γιωργαλλίδης και Δημητρίου.

Στο 69′ με την είσοδο του Ρουσιά το σχήμα άλλαξε με τον Κύπριο επιθετικό να στηρίζει τον Σέρινταν σε ένα σχηματισμό με δύο φορ. Ο Εζέ από εκείνο το χρονικό σημείο πήγε στο αριστερό φτερό.