Home TOP NEWS Εβδομάδα πρωταθλήματος

Εβδομάδα πρωταθλήματος

filiko-doxa-omonoia-b (10)


Τα ψέματα τελείωσαν αν και για τις επόμενες 14 μέρες οι ομάδες μπορούν ακόμα να κάνουν διορθώσεις. Αυτή την εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα και το ενδιαφέρον το δικό μας, είναι ασφαλώς στραμμένο στον αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τη Σαλαμίνα, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο ΓΣΠ το Σάββατο στις 19:00. Η ομάδα μας έδωσε το τελευταίο της φιλικό χθες και πλέον συγκεντρώνεται στο πρωτάθλημα.

Ουσιαστικά μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας μας. Εκείνο που προσπάθησαν ο Κώστας Καϊάφας και οι συνεργάτες του να πετύχουν τις τελευταίες 2 εβδομάδες, είναι να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές τους να αφήσουν πίσω τους την Ευρώπη και να επικεντρωθούν στις εγχώριες διοργανώσεις. Τα μακρά άλλωστε, κοντά εγίναν και σε 6 βράδια έχουμε αγώνα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρσι για πρώτη φορά, δεν έβαλε το πήχη όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά προτίμησε να εστιάσει στην οικονομική πτυχή. Και φέτος προπονητές, παίκτες και διοίκηση απέφυγαν τα μεγάλα λόγια, όμως είναι σαφές πως όλοι θέλουν το κάτι παραπάνω. Η περσινή χρονιά απέδειξε πως αν το πιστεύαμε ίσως και να το κατακτούσαμε. Ξεκινάει η χρονιά λοιπόν και βλέπουμε ψηλά.