Home TOP NEWS Κάνουν την υπέρβαση, θέλουν τη βοήθεια του κόσμου

Κάνουν την υπέρβαση, θέλουν τη βοήθεια του κόσμου

Christofi (4)


Με ραγδαίους ρυθμούς προχωρά η υπόθεση μεταγραφής του Δημήτρη Χριστοφή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει πολύ να βάλει ξανά το Δημήτρη στο ρόστερ της τόσο για αγωνιστικούς λόγους μιας και η αξία του είναι αδιαπραγμάτευτη, όσο και για ψυχολογικούς αφού είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις του κόσμου. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, έχει παρθεί η απόφαση να γίνει υπέρβαση από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ εντός πάντα των οικονομικών ορίων της. Ακόμα και η υπέρβαση όμως μόνο από το σωματείο δεν είναι αρκετή να φέρει το παίκτη (αφού δεν μπορεί να ξεφύγει από τα οικονομικά όρια της) πίσω για δυο λόγους: Γιατί η ομάδα δεν θα μπορεί να περνά τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ και δεύτερον γιατί επικρατεί η άποψη πως θα διαταραχθούν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια.

Ως εκ τούτου, η διοίκηση προσανατολίζεται να ζητήσει ανοικτά τη βοήθεια του κόσμου. Οι τρόποι που θα βοηθήσει ο ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστοί, είναι σημαντικό όμως να κατανοήσουμε όλοι ότι πρώτα, πρέπει να έρθει πριν κλείσει η μεταγραφή (για λόγους προκαταβολών και εγγυήσεων) αλλά και ότι η βοήθεια πρέπει να αφορά την ολότητα του συμβολαίου και όχι μόνο τον πρώτο χρόνο του. Ο Δημήτρης δεν θα κλείσει για ένα χρόνο, αλλά για τρία.

Η μέρα είναι σημαντική για την εξέλιξη της υπόθεση, πιο σημαντικό όμως για μας είναι πως φαίνεται πως θα γίνει αποφασιστική κίνηση για να κλείσει ο Χριστοφή.