Home TOP NEWS Μόνο μια ανταγωνιστική ΟΜΟΝΟΙΑ…

Μόνο μια ανταγωνιστική ΟΜΟΝΟΙΑ…

omonoia-brondby-kazamias-kosmos (3)


Λέμε συχνά για την αγάπη του κόσμου για αυτή την ιδέα που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ. Πράγματι ο ΛΑΟΣ έχει αποδείξει δεκάδες φορές τη θέση που έχει στη καρδιά του ο Αθλητικός Σύλλογος ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας. Ακόμα και αυτά τα πέτρινα χρόνια που διανύουμε, γεμίζει τα γήπεδα για χάρη της. Έχει φτάσει όμως σε ένα σημείο κομβικό, όσον αφορά τη στάση του, λόγω των προβλημάτων των τελευταίων χρόνων.

Έχουμε την εντύπωση πως ο κόσμος θέλει να στηρίξει, αλλά θέλει και μια ΟΜΟΝΟΙΑ ανταγωνιστική και απαιτητική και δεν εννοούμε μόνο αγωνιστικά. Θέλει προφανώς την ομάδα του να κτυπάει τίτλους, έτσι την έμαθε, έτσι την αγάπησε. Την θέλει όμως να έχει βαρύ λόγο και για άλλα θέματα, όπως για παράδειγμα τις πρόσφατες εκλογές της ΚΟΠ, την θέλει να ηγείται και όχι να ακολουθεί σε όλα τα επίπεδα. Για αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι διατεθιμένος να κάνει τα πάντα.

Γράφαμε λίγο μετά τον αποκλειισμό από τη Μπρόντμπι πως το χαστούκι πρέπει να είναι και μάθημα και το λέγαμε ξέροντας πως ο αποκλεισμός δεν θα φέρει στην επιφάνεια μόνο αγωνιστικά θέματα, αλλά και όλα τα παράπονα που είχε ο κόσμος αλλά δεν εξέφραζε έντονα λόγω των υποχρεώσεων της ομάδας. Καλά κάνουν στο συμβούλιο να μελετήσουν προσεκτικά όσα λέγονται και γράφονται, να προβούν σε διορθωτικές κινήσεις, να βοηθήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα (που στο τέλος της ημέρας είναι και ο καθρεύτης του σωματείου) να οργανωθεί καλύτερα. Αλλιώς οι πρώτες νίκες στο πρωτάθλημα θα ηρεμίσουν τη κατάσταση, κάποια προβλήματα θα κρυφτούν και θα περιμένουμε απλά την πρώτη στραβή για να αρχίσει το ίδιο γαϊτανάκι…