Home TOP NEWS Να αρπάξει την ευκαιρία

Να αρπάξει την ευκαιρία

match-omono--kirm-ia-batumi-d (15)


Ο Άντραζ Κιρμ κουβαλάει ένα πολύ καλό όνομα στο ευρωπαϊκό παζάρι. Βασικό στέλεχος της Εθνικής Σλοβενίας, με γεμάτες χρονιές στην απαιτητική Eredivisie της Ολλανδίας και εξαιρετική απόδοση στην Ekstraklasa της Πολωνίας. Λογικό είναι να θεωρεί τον εαυτό του παίκτη κλάσης στη Κύπρο. Λογικό είναι να θέλει να παίζει. Την κλάση όμως πρέπει να την αποδείξει κιόλας.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε σαν παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Αυτό περιμένει από εκείνον και ο προπονητής του. Η εντύπωση που έχει αφήσει στον ένα χρόνο παρουσίας του όμως, είναι πως κάτι τον κρατάει πίσω, πως είναι καλός παίκτης αλλά…Λίγο η ελλειπής προετοιμασία πέρσι, λίγο οι συνεχόμενες υποχρεώσεις πίσω, λίγο ότι γενικά μοιάζει απόμακρος, τον κρατάνε πίσω.

Εκείνα τα αλλά είναι που πρέπει να πάνε στον κάλαθο τον αχρήστο αφού του δίνει δεύτερη ευκαιρία ο Καϊάφας. Ο Σλοβένος οφείλει να αποδείξει στον προπονητή του ότι είναι όντως παίκτης της διαφοράς και αξίζει να είναι εντεκάδα. Πρέπει να κάνει αυτοκριτική, να δει γιατί εκτοπίστηκε, να γίνει μέλος του συνόλου ξανά και να δουλέψει σκληρά. Ο Καϊάφας δεν πρόκειται να κρατήσει κακίες πάνω από το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αν δει τον πραγματικό Κιρμ θα τον ξεκινήσει.