Home TOP NEWS Ο κόσμος πιστεύει στο τεχνικό τιμ

Ο κόσμος πιστεύει στο τεχνικό τιμ

pod-othellos28-kaiafas


Παρότι ασκείται σκληρή κριτική, παρότι αρκετοί φίλοι καταλογίζουν ευθύνες για θέματα προγραμματισμού, η συντριπτική πλειοψηφία δείχνει να στηρίζει το τεχνικό τημ. Δεν διαγράφεται άλλωστε η δουλειά που έγινε μέχρι τώρα, δεν διαγράφεται ούτε το γεγονός πως πέρσι από το Γεννάρη και μετά παίξαμε τη καλύτερη μπάλα. Είναι οπωσδήποτε θετικό που ο κόσμος έχει άποψη και μάλιστα έντονη, αλλά στηρίζει τη δουλειά που γίνεται.

Την ίδια στιγμή, ένα θέμα που θίγεται από αρκετούς φίλους και αποτελεί και εμάς διαχρονικά θέση μας (τονίζουμε ο διαχρονικά, τα ίδια λέγαμε με όλους τους προπονητές που προλάβαμε), είναι η πλαισίωση του τεχνικού τημ με τεχνικό διευθυντή που θα ανοίξει πόρτες και θα το προστατέψει σε θέματα προγραμματισμού. Ένας άνθρωπος δηλαδή που συνεχώς θα φροντίζει να παρέχει επιλογές στον προπονητή μας, όχι μόνο σε θέματα ποδοσφαιριστών αλλά και οργάνωσης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να σηκώσει κεφάλι και με αυτό το τεχνικό τημ θα το πράξει. Είναι ώρα να τεθεί ο επόμενος στόχος και να τον κυνηγήσουμε με μανία. Στο τιμόνι είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι, την ίδια στιγμή πρέπει συνεχώς να βελτιωνόμαστε οργανωτικά και αγωνιστικά. Το χαστούκι από τη Μπρόντμπι πρέπει να μας διδάξει και όχι απλώς να πονέσει.