Home TOP NEWS Ο πήχης να τεθεί ψηλά

Ο πήχης να τεθεί ψηλά

TEAAM


“Συγκεντρωνόμαστε στους εγχώριους στόχους”, είπε χθες ο Αντώνης Γιωργαλλίδης μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM, για να πει μετά πως “η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ομάδα πρωταθλητισμού”. Συμφωνούμε και με τις δυο θέσεις του διεθνούς πορτιέρο, ελπίζουμε όμως το ίδιο να κάνουν και όλοι όσοι αποτελούν το πράσινο οικοδόμημα. Ο πήχης πρέπει να τεθεί ψηλά και να μην δώσουμε άλλα άλλοθι στους εαυτούς μας.

Μετά την αποτυχία μας στην Ευρώπη άλλωστε, έχουμε όλο το χρόνο να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις και να κτυπήσουμε με αξιώσεις το καλύτερο δυνατό. Και όταν είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ το καλύτερο δυνατό μόνο ένα πράγμα σημαίνει. Για να τα καταφέρουμε βέβαια, τα λάθη απαγορεύονται. Και η περσινή χρονιά είναι οδηγός.

Πέρσι μέχρι να έρθει ο Δεκέμβριος ψάχναμε από κάπου να πιαστούμε. Λίγο ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, περισσότερο τα οικονομικά είχαν σαν αποτέλεσμα μέχρι να μείνουμε πολύ πίσω, το Γεννάρη να έχουμε δραστικές αλλαγές στο ρόστερ και αν δεν έδινε πνοή και ενδιαφέρον η χρησιμοποίηση των Οικονομίδη, Φυλακτού και Δημητρίου, ίσως τώρα να μιλούσαμε για άλλα χειρότερα. Εν τέλη, μας δόθηκε η ευκαιρία να κτυπήσουμε τον τίτλο, όταν όμως δεν το πιστεύεις όλη τη χρονιά, πως θα προστατεύσεις τον εαυτό σου στα κρίσιμα;

Ο κόσμος έχει απογοητευτεί αλλά ποτέ δεν εγκαταλείπει την ομάδα. Θέλει όμως να δει βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση, κατακρίβιαν πλέον το απαιτεί. Ξέρουμε ποια προβλήματα μπορεί να συναντήσουμε, δεν έχουμε καμιά δικαιολογία να μην τα διαχειριστούμε όπως πρέπει. Πήχης ψηλά λοιπόν και σκληρή δουλειά. Μόνο τίτλοι θα κάνουν ξανά περήφανο τον ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ.