Home TOP NEWS Όχι καταστροφολογία, αλλά να γίνουν διορθωτικές κινήσεις

Όχι καταστροφολογία, αλλά να γίνουν διορθωτικές κινήσεις

match-el-omonia-brondby-F (11)


Ο κόσμος μας έχει ωριμάσει και κανείς δεν θέλει να κάνει ισοπεδωτική κριτική. Όλοι αντιλαμβάνονται σε ποιους τομείς έχει γίνει δουλειά και πρόοδος, όπως αντιλαμβάνονται επίσης πως αν η ΟΜΟΝΟΙΑ απέφευγε χθες κάποια λάθη, θα κάναμε με διαφορετικό ύφος αυτή τη συζήτηση τώρα. Θα τονίσουμε ξανά όμως, πως αν δεν διορθώσουμε κάποια λάθη τώρα που ξεκάθαρα η ευθύνη βαραίνει εμάς, δεν θα το κάνουμε ποτέ.

Για τα ατομικά λάθη τα είπαμε, ας μην επαναλαμβανόμαστε. Για τις ελλείψεις στο ρόστερ επίσης, όπως και για κάποιες αδυναμίες στον προγραμματισμό, αφού ως τώρα πρόσφεραν μόνο οι Μπεμπέ και Σέρινταν. Αφού ο προπονητής μας απολαμβάνει της καθολικής αποδοχής του κόσμου (και αυτό είναι ένα στοιχείο στο οποίο πρέπει να χτίσουμε), πρέπει να ψάξουμε εσωτερικά με ποιους τρόπους θα βελτιώσουμε τα σημεία που προαναφέραμε.

Και προχωράμε στα μη αγωνιστικά. Λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με τη Μπρόντμπι, ενώ ο κόσμος “φτιάχνεται” και ονειρεύεται ανάπτυξη μέσω μεταγραφών, ο πρόεδρος της ομάδας μας δηλώνει πως παίκτης δεν θα αποκτηθεί, είτε περάσουμε είτε όχι. Πιθανόν να ήθελε να θολώσει τα νερά, πιθανόν να δείξει πως λόγω προβλημάτων πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, όμως μάλλον απογοήτευση έφερε η δήλωση. Δεν κόβεις τον ενθουσιασμό του κόσμου, τόσο απλά. Και η απογοήτευση ήρθε να προστεθεί, στην όλη κατάσταση με τα εισιτήρια, που είναι άλλο ένα θέμα που πρέπει να εξεταστεί για το μέλλον. Γιατί εκεί που πάμε να φτιάξουμε το κόσμο, τον ταλαιπωρούμε.

Λέμε ξανά διάθεση για καταστροφολογία δεν έχουμε καμία. Θέλουμε όμως να αρχίσουμε να βλέπουμε κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση, βελτίωση, ανάπτυξη.