Home TOP NEWS Όταν δίνεις τόσο εύκολα γκολ

Όταν δίνεις τόσο εύκολα γκολ

match-el-omonia-brondby-r (25)


Πολλά μπορούν να λεχθούν για τος λόγους που οδήγησαν στον αποψινό αποκλεισμό. Κάποιοι θα μιλήσουν για αναποτελεσματικότητα μπροστά, άλλοι για λάθη στον προγραμματισμό που έγιναν πιο πίσω. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Η δική μας είναι πως όταν δίνεις τόσο εύκολα γκολ, όταν βάζεις τόσα εμπόδια τον εαυτό σου, δεν έχεις τύχη.

18 τελικές προσπάθειες έκανε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ 4 η Μπρόντμπι. Και οι 4 με τον ίδιο παίκτη (Πούκκι) και οι 4 μεγάλες και οι 4 ενώ ο Φινλανδός ήταν μόνος με την άμυνα μας. Δύο από αυτές ήρθαν από μακρινές μπαλιές από την άμυνα, άλλες δύο με λάθη μας. Με άλλα λόγια, οι 4 ευκαιρίες του Φινλανδού θα μπορούσαν κάλλιστα να ήταν 0, αν είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Με το αν δεν προκρίνεται και η Μπρόντμπι είναι στην επόμενη φάση.

Στο πρώτο γκολ ο Φοφανά γυρίζει με κεφαλιά προς τα πίσω αντί μπροστά, ο Ελμάντερ παίζει με την πρώτη, η άμυνα είναι εκτός ισορροπίας και χωρίς βάθος, 0-1. Στο δεύτερο μακρινή μπαλιά και πάλι η άμυνα δεν έχει βάθος, αφού Λομπιανίτσε και Ρούνιε δεν συνεννοούνται σωστά, ο Παναγή είναι λίγο πιο μπροστά από όσο πρέπει, 1-2. Άντε μετά να κυνηγήσεις ξανά ανατροπή. Την ψάξαμε βέβαια, αλλά δεν ήρθε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε μέχρι τον τρίτο προκριματικό, στηριζόμενη κυρίως στο μηδέν παθητικό. Σήμερα έβγαλε όλα τα λάθη της πίσω μαζεμένα και μοιραία είναι εκτός. Δεν έφταιξε βέβαια μόνο αυτό, έπαιξε όμως το μεγαλύτερο ρόλο.