Home TOP NEWS Πολυκάρπου: “Να είμαστε καλύτεροι από πέρσι”

Πολυκάρπου: “Να είμαστε καλύτεροι από πέρσι”

lakis-a


Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο έκανε ο Λάκης Πολυκάρπου. Ο κ. Πολυκάρπου σχολίασε τόσο την επικείμενη έναρξη του πρωταθλήματος όσο και την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αναλυτικά οι δηλώσεις, όπως δημοσιεύθηκαν από την ιστοσελίδα του sigmalive.com/sports:

Ενόψει του πρωταθλήματος

«Αναμένω ότι θα έχουμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα και όσοι λαμβάνουν μέρος να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και φαινόμενα του παρελθόντος να εκλείψουν. Όλες οι ομάδες θα πρέπει να  αντιμετωπίζονται ομοιόμορφα και να τις αφήσουν να ξεδιπλώσουν τις δυνατότητες τους»

Για τη πορεία της ομάδας μας

«Είναι γεγονός ότι κάποιες ομάδες δείχνουν από τώρα θα είναι στην πρώτη εξάδα. Η Ομόνοια θα βρεθεί στους διεκδικητές του, αλλά ο κύριος στόχος είναι τα Σωματείο να σταθεί στα πόδια του. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ομάδα δείχνει να έχει δυναμώσει και μπορεί να πετύχει κάτι καλύτερο από πέρσι».

Για τον αποκλεισμό και το κόσμο

«Επενδύσαμε πολλές ελπίδες με τη συμμετοχή μας στο Γιουρόπα Λιγκ. Μέχρι και το τελευταίο παιγνίδι με την Μπρόντμπι υπολογίζαμε να πετυχαίναμε κάτι παραπάνω από τις προηγούμενες φορές. Στα πέντε παιγνίδια που δώσαμε είχαμε πολύ καλή παρουσία, αλλά δυστυχώς στον τελευταίο αγώνα πληρώσαμε τα αγωνιστικά λάθη. Η Μπρόντμπι δεν ήταν καλύτερη από μας. Εμείς χάσαμε την πρόκριση και τη συμμετοχή στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Και είναι για αυτό το λόγο που επικρατεί πικρία.

Πρέπει, όμως, να το ξεπεράσουμε και να κρατήσουμε το ηθικό ψηλά. Ο κόσμος να μείνει δίπλα στην ομάδα και όλοι μαζί να μπούμε δυνατά στο νέο πρωτάθλημα».

Για τις επικείμενες μεταγραφές

«Με αφορμή τους ευρωπαϊκούς αγώνες έχουν ενταθεί οι φήμες και οι απόψεις σχετικά με περαιτέρω ενίσχυση. Δεν έχουμε τη δεδομένη στιγμή ενώπιον μας το συγκεκριμένο θέμα. Αναμένουμε την τεχνική ηγεσία να αξιολογήσει το έμψυχο υλικό και να καταθέσει τις εισηγήσεις της.  Φυσιολογικά λοιπόν θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων και αναλόγως θα αποφασίσουμε τα περαιτέρω».