Home TOP NEWS Σίγουρα το πιο θετικό

Σίγουρα το πιο θετικό

filiko-doxa-omonoia-b (7)


Το χθεσινό φιλικό με τη Δόξα, έμοιαζε με αγγαρεία και σε καμιά περίπτωση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ακόμα και σε ένα τέτοιο πάντως, υπάρχουν θετικά στοιχεία να κρατήσουμε. Και το πιο αξιοσημείωτο, ήταν πως στην εντεκάδα ξεκίνησαν οι Φάνος Κατελάρης και Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης.

Ο Κατελάρης έπαιξε στη φυσική του θέση, αμυντικό χαφ, ενώ ο Φιλιώτης στο αριστερό άκρο της άμυνας. Κόντρα στον Ερμή ο Φάνος είχε παίξει κεντρικός αμυντικός και ο Αντρέας αμυντικό χαφ, κάτι που φανερώνει ότι πρόκειται για πολυσύνθετους παίκτες, αλλά και ότι ο Καϊάφας πιστεύει πως μπορούν να δώσουν λύσεις σε περισσότερες από μια θέσεις. Χθες στάθηκαν και οι δυο αρκετά καλά, με το Φιλιώτη ειδικά να κρατάει με άνεση τη θέση του.

Ασφαλώς το σημαντικό για τους δυο μικρούς, όπως και όλους τους άλλους που παλεύουν για ευκαιρίες, δεν είναι να παίζουν στα φιλικά. Το σημαντικό είναι να πείσουν το Καϊάφα ότι αξίζουν λεπτά και στο πρωτάθλημα. Όπως οι Δημητρίου, Παναγή, Οικονομίδης, Φυλακτού έκαναν πέρσι το ξεπέταγμα τους, έτσι μπορούν και οι δυο μικροί από τα σπλάχνα μας, αλλά και οι Κονομής, Μουλαζίμης κ.α.. Μακάρι στο τέλος της χρονιάς να μιλάμε για καθιέρωση όλων των μικρών, στο χέρι τους είναι αφού ο Καϊάφας τους παρακολουθεί συνεχώς.