Home TOP NEWS Συμφωνία δεν υπάρχει, αλλά ούτε οριστικό τέλος

Συμφωνία δεν υπάρχει, αλλά ούτε οριστικό τέλος

xristofi


Δεν τα βρίσκουν Σιόν και ΟΜΟΝΟΙΑ, έτσι στη υπόθεση Χριστοφή εδώ και περίπου 48 ώρες υπάρχει στασιμότητα. Υπάρχει διαφορά στο ποσό που θα χαρίσει η ομάδα μας στους Ελβετούς για να απελευθερώσουν το ποδοσφαιριστή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να προσφέρει στο Δημήτρη τα λεφτά που ζητά, όσο όμως η Σιόν απαιτεί ολική απαλλαγή από τα χρωστούμενα, δεν έχει τη δυνατότητα να το πράξει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια, όμως ούτε δείχνει διάθεση να υποχωρήσει. Έτσι για την ώρα η Σιόν ενημέρωσε τον παίκτη ότι παραμένει στο ρόστερ, μέχρι να ικανοποιηθεί. Κινήσεις τακτικής από τις δυο πλευρές, τη στιγμή όμως που άλλες ομάδες καραδοκούν για να κάνουν τη κίνηση τους.

Όπως πληροφορούμαστε πάντως, ομάδα επιχειρηματιών ετοιμάζεται να κάνει πράξη αυτό που ζητούσε ο κόσμος, τη δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού για να μαζευτούν χρήματα, τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά και μόνο για τη μεταγραφή Χριστοφή. Περισσότερα θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αύριο. Οπλιστείτε με υπομονή, γιατί όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Από το πρωί σας ενημερώσαμε πως επειδή το θέμα πουλά, θα διαβάσετε πολλά και διάφορα.