Home TOP NEWS Ζήτησε ο ίδιος να αποχωρίσει

Ζήτησε ο ίδιος να αποχωρίσει

Sammoutis (2)


Παρελθόν από την ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελεί ο Ιάκωβος Σαμμούτης όπως ανακοίνωσε το σωματείο μας, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρίσει. Ο νεαρός παίκτης δεν έχει κανένα παράπονο από το “τριφύλλι” όμως αντιλαμβανόταν πως δύσκολα θα έβρισκε θέση στην ομάδα και αυτός είναι ο λόγος που φεύγει. Θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, που όπως και να το κάνουμε δύσκολα θα είχε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και από πλευράς του συλλόγου κανείς δεν έφερε αντίρρηση στην επιθυμία του.

Στην περσινή αγωνιστική περίοδο, με τα χρώματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αγωνίστηκε σε δύο αγώνες Κυπέλλου και τρεις Πρωταθλήματος, με συνολικό χρόνο συμμετοχής 152 λεπτά. Βασικός ήταν μόνο στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Αγία Νάπα, όπου έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο. Ακόμη, έπαιξε σε έξι αγώνες με την ομάδα Νέων του τριφυλλιού.

Το πιο πιθανόν είναι να επιστρέψει στην Αγγλία, εκεί όπου μεγάλωσε και να βρει ομάδα να τον εντάξει στο δυναμικό της. Είναι μόλις 21 ετών ο Σαμμούτης, όμως διαθέτει μπόλικο ταλέντο και του ευχόμαστε να καταφέρει να πετύχει αυτό που ο ίδιος επιθυμεί.