Home TOP NEWS Αλλάζει σε πρόσωπα, να αλλάξει και ρυθμό

Αλλάζει σε πρόσωπα, να αλλάξει και ρυθμό

omonoia-brondby-kazamias-kaiafas (7)


Από την τελευταία ήττα στην Άχνα και μετά, έχουν αλλάξει πολλά στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Προστέθηκαν οι Χριστοφή, Καμπράλ, Ρόμαρικ, Καντούτσης και Χάφεζ, ενώ τέθηκαν εκτός αυτού, οι Φοφανά και Πέρεζ. Επιπρόσθετα ανέβηκε σε ετοιμότητα ο Μπαντιμπάγκα. Ο Βέλγος μαζί με το Χάφεζ, αναμένεται να είναι σήμερα στην εντεκάδα, εκεί που θα βρεθεί για πρώτη φορά και ο Γιωργαλλίδης.

Οι αλλαγές στα πρόσωπα είναι δεδομένες, εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι η αλλαγή στη ταχύτητα. Αυτοί που θα μείνουν εκτός για να παίξουν οι 3 καινούριοι, είναι άλλωστε εξίσου ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Είναι ολόκληρη η ομάδα που πρέπει να ανεβάσει απόδοση και ταχύτητα, αφού κόντρα στην Άχνα από το 40 και μετά δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Το χαστούκι μας το δεχθήκαμε νωρίς. Πρέπει πλέον να διασφαλίσουμε πως δεν θα έρθει άλλο. Ο μοναδικός τρόπος είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο αντάξιο του ονόματος μας και του ονόματος των παικτών στο ρόστερ μας. Ας μην περιμένουμε τα μεγάλα “-” για να κάνουμε αντεπίθεση. Να βγούμε από τώρα στην επίθεση με ότι έχουμε.