Home TOP NEWS Διευθετήσεις για τα παιδικά

Διευθετήσεις για τα παιδικά

AG3-OMONOIA-DOXA-KAZAMIAS-KOSMOS (5)
Το Σωματείο μας αξιολόγησε τα αποτελέσματα της διάθεσης εισιτηρίων στους τελευταίους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας και τον αυστηρό έλεγχο που εφάρμοσε στις εισόδους του σταδίου ΓΣΠ.


Έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες διευθετήσεις ώστε στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας να υπάρχει τέτοιος αριθμός παιδικών εισιτηρίων αγώνα, που θα ικανοποιεί τις ανάγκες όλων των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που ηλικιακά συγκαταλέγονται σε αυτήν την κατηγορία.

Παράλληλα, ενημερώνουμε πως θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν οι ενέργειες ελέγχου στις εισόδους του ΓΣΠ, ώστε να διασφαλιστεί πως ο κάθε φίλαθλος χρησιμοποιεί για την είσοδό του στις κερκίδες, τον σωστό τύπο εισιτηρίου. Οι ενήλικες κανονικά εισιτήρια, οι μαθητές μαθητικά και τα παιδικά εισιτήρια μόνο από παιδιά.

Υπενθυμίζουμε τις ακόλουθες σημαντικές πληροφορίες που αφορούν μαθητές και παιδιά:

– Μαθητικά και παιδικά εισιτήρια αγώνα, θα υπάρχουν στα ταμεία του σταδίου ΓΣΠ, την ημέρα του αγώνα, για την Ανατολική και τη Βόρεια κερκίδα.

– Δεν θα διατίθενται παιδικά ή μαθητικά εισιτήρια αγώνα για την δυτική κερκίδα, πλήν περιορισμένου αριθμού μαθητικών εισιτηρίων στο πάνω διάζωμα της δυτικής.

– Οι κάτοχοι παιδικών ή/και μαθητικών εισιτηρίων αγώνα ή/και διαρκείας, θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα και μπορούν να εισέρχονται στο στάδιο αποκλειστικά από συγκεκριμένες εισόδους.
Στη Δυτική (κάτω διάζωμα) από τη Θύρα Δ5
Στη Δυτική (πάνω διάζωμα) από τη Θύρα Δ6Α
Στην Ανατολική από τη Θύρα Α1
Στην Βόρεια από την Θύρα Β4