Home TOP NEWS Έχουν χορτάσει από λόγια

Έχουν χορτάσει από λόγια

AG3-OMONOIA-DOXA-KAZAMIAS-KOSMOS (157)


Ο κόσμος έχει χορτάσει από λόγια. Έχει κουραστεί να ακούει ότι η Ομόνοια διαθέτει ένα ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ, αλλά την ίδια ώρα να βλέπει την ομάδα του να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο εντός αγωνιστικού χώρου. Οι υποσχέσεις ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της και πως θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα έμειναν για ακόμη μία εβδομάδα ανεκπλήρωτες.

Πηγή: sigmalive.com/sports

Με το «τριφύλλι» να βρίσκεται ήδη στο -5 από την κορυφή, η ανάγκη για να γίνουν επιτέλους τα λόγια πράξη είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και τυχόν νέα απώλεια στο ντέρμπι με την Ανόρθωση ίσως σημάνει και το πρόωρο τέλος για τη φετινή χρονιά, αλλά και την αρχή για ένα… περίπλοκο αύριο.

Ο Κώστας Καϊάφας και οι συνεργάτες του καλούνται να διορθώσουν άμεσα τα κακώς έχοντα και να βρουν τρόπο να οδηγήσουν την ομάδα τους στη νίκη, κόντρα στην πρωτοπόρο Ανόρθωση. Για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί βελτίωση σε όλους τους τομείς, σε όλες τις γραμμές. Το πρώτο που πρέπει να γίνει, όμως, είναι η ανύψωση του ηθικού. Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών είναι καταρρακωμένη, το κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» βαρύ και αυτό φαίνεται αποτυπώνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αγωνιστικά, οι επιλογές της τεχνικές ηγεσίας είναι λίγο πολύ οι ίδιες. Μπορεί κάποιοι παίκτες να είναι λίγο πιο έτοιμοι ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι, ωστόσο, το ιατρικό δελτίο εξακολουθεί να είναι γεμάτο από ονόματα πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών οι οποίοι αν ήταν διαθέσιμοι θα ήταν και στο αρχικό σχήμα.