Home TOP NEWS «Έγινε προσπάθεια ενίσχυσης και ελπίζουμε να φανεί στο γήπεδο»

«Έγινε προσπάθεια ενίσχυσης και ελπίζουμε να φανεί στο γήπεδο»

dimitriou2


Στο Super Sport FM μίλησε ο Ανδρέας Δημητρίου. Αναλυτικά όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Για το γεγονός ότι έγιναν 5 μεταγραφές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα: «Έγινε μια προσπάθεια από όλους για να γεμίσει η ομάδα και να συμπληρωθούν κάποιοι τομείς που χρειάζονταν περισσότερες επιλογές. Έγινε προσπάθεια ενίσχυσης και ελπίζουμε να φανεί στο γήπεδο και να βοηθηθεί η ομάδα. Να κλείσουν κάποια κενά που έχουν παρουσιαστεί».

Για τη τελευταία μεταγραφή του Ρομαρίκ: «Έγινε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Έγινε εφικτό να αποκτηθεί αυτός ο ποδοσφαιριστής. Τώρα αυτό που έχει σημασία είναι να ετοιμάσει το τεχνικό μας επιτελείο τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν το τελευταίο διάστημα έτσι ώστε να μπουν στην ομάδα και να βοηθήσουν ουσιαστικά. Ο Ρομαρίκ θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να είναι έτοιμος. Αρχίζει από σήμερα προπονήσεις. Ο Χαφέζ έδειξε ότι βρίσκεται σε μια καλή κατάσταση στο φιλικό με την Αλκή. Είναι σε πιο προχωρημένο βαθμό ετοιμότητας από τον Καμπράλ ο οποίος θα χρειαστεί επίσης τον χρόνο του. Οι Γκουλόν, Μαργκάσα, Χριστοφή θα είναι έτοιμοι να μπουν στην ομάδα τον Οκτώβριο. Ο Εζέ εντός της ερχόμενης εβδομάδας εκτιμάται ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα».

Για τον Πέρεζ σχολίασε: «Ο Πέρεζ είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας γι΄ αυτό δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την Αλκή…».