Home TOP NEWS Ομάδα Πρωτοβουλίας: “Ευχαριστούμε τη μεγάλη Πράσινη Οικογένεια”

Ομάδα Πρωτοβουλίας: “Ευχαριστούμε τη μεγάλη Πράσινη Οικογένεια”

2012-2013 » PLAY-OFF » OMONOIA-AEK_18-5-13 (12)


Με επιστολή της στα ΜΜΕ, η ομάδα πρωτοβουλίας μεταγραφής Δημήτρη Χριστοφή ευχαριστεί τη μεγάλη πράσινη οικογένεια για την υπέρβαση που έκανε. Παράλληλα, ενημερώνει για το τελικό ποσό που μαζεύτηκε και τονίζει πως θα είναι παρούσα, αν την χρειαστεί ξανά το σωματείο.

 

“Φίλες και φίλοι,

Επικοινωνούμε για τελευταία φορά μαζί σας αφού η μεγάλη επιστροφή του Δημήτρη Χριστοφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι γεγονός! Δεν ήταν εύκολο, η θέληση όμως του ίδιου του Δημήτρη και οι υπερβάσεις της μεγάλης πράσινης οικογένειας, το έκαναν δυνατό! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που βοήθησαν ο κάθε ένας με το δικό του τρόπο να επιστρέψει ο Δημήτρης! Τόσο εκείνους που είχαν τη δυνατότητα να βοηθήσουν οικονομικά, όσο και εκείνους που το έπραξαν στηρίζοντας μας, ή δείχνοντας την αγάπη τους στο Δημήτρη! Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό αφού σε μόλις 4 μέρες όλοι μαζί καταφέραμε να μαζέψουμε ένα ποσό κοντά στις 120,000 Ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται οποιεσδήποτε εισφορές πιθανόν να δόθηκαν απευθείας στο σωματείο.  Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε αυτή τη μεταγραφή δυνατή και απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι φαινόμενο μοναδικό!

Σύμφωνα με τους όρους εντολής, ο λογαριασμός θα ελεγχθεί από το Νομικό και τον Ελεγκτικό Οίκο και το συνολικό ποσό θα δοθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού έχει υλοποιηθεί η μεταγραφή.

Σαν ομάδα πρωτοβουλίας, θα δηλώσουμε και πάλι παρόν αν νιώσουμε στο μέλλον ότι η αγαπημένη μας ομάδα μας έχει ανάγκη.

Ξανά ευχαριστούμε

Ομάδα Πρωτοβουλίας Μεταγραφής Δημήτρη Χριστοφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ”