Home TOP NEWS Ρομαρίκ: «Ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να κερδίσω τίτλους»

Ρομαρίκ: «Ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να κερδίσω τίτλους»

romaric


Δηλώσεις του Ρομαρίκ φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου μας. Διαβάστε πιο κάτω τι λέει για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του:

Μετά από μία σπουδαία καριέρα στο Ισπανικό (Σεβίλη, Εσπανιόλ, Ζαραγόζα) και στο Γαλλικό (Λε Μαν, Μπαστιά) πρωτάθλημα και έχοντας παράλληλα μία πετυχημένη παρουσία στην εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού (46 συμμετοχές/5 γκολ), ο 32χρονος, Koffi Christian N΄dri, γνωστός στον ποδοσφαιρικό χώρο ως Romaric, αποτελεί το πιο πρόσφατο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας μας.

«Παρά το γεγονός ότι είχα δεχτεί προτάσεις και από άλλες ομάδες, επέλεξα τελικά την ΟΜΟΝΟΙΑ διότι αφενός ήθελα μία αλλαγή στην καριέρα μου και αφετέρου έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια για αυτόν τον Σύλλογο. Ακόμη, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μία μεγάλη ομάδα, που αγωνίζεται κάθε χρόνο στην Ευρώπη» εξήγησε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, όσο αφορά την απόφασή του να ενταχθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

«Θέλω μέσα από την παρουσία μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνω χαρούμενους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν, αλλά και όλο τον κόσμο της ομάδας. Επίσης, θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ», επεσήμανε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος συμπλήρωσε: «Είναι θετικό το γεγονός ότι δεν έχει αγώνες το Σαββατοκύριακο, έτσι έχω μέρες μπροστά μου για να ανεβάσω τα επίπεδα ετοιμότητά μου. Βέβαια, το πότε θα αγωνιστώ είναι καθαρά θέμα της τεχνικής ηγεσίας».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η σπουδαία καριέρα του, ανεβάζει παράλληλα και τον πήχη των απαιτήσεων του κόσμου προς το πρόσωπό του: «Αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνω. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα και τον κόσμο της. Θέλω να γίνω σημαντικός ποδοσφαιριστής για τον Σύλλογο και μέσα από την αγωνιστική μου παρουσία να κερδίσω την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων στην ομάδα».

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως το γεγονός ότι έχει καταγράψει μία σπουδαία καριέρα, δεν του έχει σβήσει τη “δίψα” για διακρίσεις: «Ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να κερδίσω τίτλους και για να έχω επιτυχίες. Επίσης, επιδιώκω μέσα από την παρουσία μου στην ομάδα να αγωνιστώ ξανά σε Ευρωπαϊκό όμιλο. Έχω πολύ ισχυρό κίνητρο για διακρίσεις. Γι” αυτό άλλωστε επέλεξα την ΟΜΟΝΟΙΑ, διότι είναι μία μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστεί, που έχει φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους».

Τέλος, έστειλε το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας: «Θέλω να ξέρουν πως είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Περιμένω από τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίξει την ομάδα και να της δίνει τη δύναμη που χρειάζεται, για να έχει μία πετυχημένη πορεία. Τους ζητώ να δείξουν εμπιστοσύνη προς όλους και μαζί ενωμένοι να κάνουμε την προσπάθεια για να φέρουμε επιτυχίες».