Home TOP NEWS Ένα γρήγορο γκολ

Ένα γρήγορο γκολ

ag7-ermis-omonoia-e-Roushias (23)


Νίκη με καλή εμφάνισης ψάχνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ για να πείσει τον εαυτό της και το κόσμο της πως μπορεί να γυρίσει για τα καλά σελίδα και να πάει στα ντέρμπι με αυτοπεποίθηση. Με εξαίρεση το παιχνίδι κόντρα στη Σαλαμίνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατέκτησε καμία νίκη μια διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ. Σήμερα θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και μια πιο άνετη νίκη.

Για να το καταφέρει, θεωρούμε πως είναι κλειδί το δυνατό ξεκίνημα που ιδανικά θα συνοδευτεί με ένα γρήγορο γκολ. Ένα τέρμα από νωρίς, θα τονώσει άμεσα τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας, θα αναγκάσει τον αντίπαλο να ανοιχτεί και θα δείξει γενικώς ποιος είναι το αφεντικό. Για αυτό, η μεσοεπιθετική γραμμή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να είναι και ζωηρή και αποτελεσματική.

Αν δεν έρθει βέβαια το γρήγορο γκολ, η νίκη πρέπει να έρθει με οποιονδήποτε τρόπο. Ότι κι αν γίνει οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τημ πρέπει να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους, να έχουν υπομονή και καθαρό μυαλό και να φτάσουν στον πρώτιστο στόχο που είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.