Home TOP NEWS Δημητρίου για όλα

Δημητρίου για όλα

Andreas-Dimitriou (4)


Στις δηλώσεις του στο Σούπερ Σπορ, ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε για όλα όσα αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας μίλησε για τις προπονήσεις, τους ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού και επιστρέφουν στη δράση και για τη συνέχεια στο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Μετά το ρεπό που πήραν οι ποδοσφαιριστές, επέστρεψαν στις προπονήσεις και μπήκαμε στην τελική ευθεία για το παιχνίδι της Κυριακής. Απουσιάζουν οι 8 διεθνείς και σταδιακά θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις. Ο Χριστοφή ακολουθεί σημαντικό μέρος του κανονικού προγράμματος και έκανε και σήμερα το ίδιο. Καθημερινά αξιολογείται η κατάσταση του και μόλις είναι απόλυτα έτοιμος θα μπει στο πλήρες πρόγραμμα. Για την ώρα δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, είναι ένας ύπουλος τραυματισμός και χρειάζεται προσοχή. Μόνο όταν είναι 100% έτοιμος θα μπει στην αποστολή» είπε αρχικά.

Για τον Ζίγκι: «Ο Μπαντιμπάγκα έκανε τις προηγούμενες μέρες θεραπεία και σήμερα έκανε το ίδιο. Θα δούμε και αύριο και ανάλογα θα το χειριστούμε το θέμα. Ο στόχος είναι σταδιακά να μπει στις προπονήσεις. Είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες να προλάβει».

Το σερί να αρχίσει με τον Ερμή: «Μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα ήμασταν στεναχωρημένοι που δεν ήρθε η νίκη και οριοθετήσαμε το παιχνίδι με τον Ερμή ως αυτό από το οποίο θα ξεκινήσουμε το νικηφόρο σερί. Ο Ερμής άλλαξε προς το καλύτερο, θα είναι δύσκολο παιχνίδι όμως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Πρέπει να νικήσουμε και υπάρχει η έντονη επιθυμία για να πάρουμε το ζητούμενο. Και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ανάγκη μια νίκη που θα τους βοηθήσει να πάρουν τα πάνω τους και να χτίσουν ένα σερί».

«Αν δει κανείς τα αποτελέσματα μας θα καταλάβει ότι εμείς πληρώνουμε την ήττα με τον Εθνικό και την ισοπαλία με την Δόξα. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε για να μπορέσουμε να είμαστε εκεί κοντά στις πρώτες θέσεις. Οι ισοπαλίες με Ανόρθωση και Απόλλωνα δεν ήταν τα αποτελέσματα που θέλαμε αλλά σε παιχνίδια ντέρμπι μπορεί να έρθει η ισοπαλία. Αυτό που χρειάζεται για να κάνει την διαφορά είναι παιχνίδια όπως αυτό που έρχεται με τον Ερμή να τα κερδίζεις. Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα και το παιχνίδι θα καθοριστεί από την εικόνα της δικής μας ομάδας».

Ψυχολογικό ντοπάρισμα στους παίκτες που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του ΣΥΦΙ στο Πελέντρι: «Αυτό που λέχθηκε από τους διοργανωτές τις εκδήλωσης είναι η ουσία που είναι καλό να την κρατήσουμε. Τα παιδιά έχουν αναφέρει πως παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας περνά δύσκολες στιγμές και οι ποδοσφαιρικές επιτυχίες είναι ελάχιστες, ο κόσμος είναι εκεί δίπλα στην ομάδα. Το γεγονός ότι τα παιδιά αυτά ίδρυσαν σύνδεσμο φιλάθλων σε τέτοιες εποχές είναι σημαντικό. Γιατί στις δύσκολες στιγμές δεν έφυγαν μακριά αλλά προσπαθούν να οργανωθούν περισσότερο για να την βοηθήσουν».

Για τους Γκουλόν και Μαργκάσα «Ο Γκουλόν έπαιξε με τον Απόλλωνα, αυτό τον βοήθησε και μπήκε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ασφαλώς χρειάζεται 90λεπτα. Ο Μαργκάσα δούλεψε πολύ, προσηλώθηκε στην θεραπεία, έκανε ότι έπρεπε να κάνει και φαίνεται ότι είναι και συός σε καλό επίπεδο πιο νωρίς από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί».

Μίλησε και για την Εθνική Κύπρου: «Καταρχάς εκ μέρους του σωματείου να συγχαρούμε την Εθνική ομάδα για το πρώτο διπλό στο Ισραήλ μετά από καλή εμφάνιση και συγχαρητήρια για την συγκομιδή των 12 βαθμών. Είναι καθήκον όλων μας να γεμίσουμε το γήπεδο και είναι κάποιες στιγμές σαν αυτές και πρέπει όλοι να βάλουμε πάνω από όλα την πατρίδα μας και να σπρώξουμε την ομάδα να κάνει το κάτι παραπάνω».