Home TOP NEWS Η Μυριάνθη, ο Bruce, η Μινεσότα και η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Η Μυριάνθη, ο Bruce, η Μινεσότα και η ΟΜΟΝΟΙΑ!

bruce
Η Μυριάνθη τους κόλλησε όλους “ΟΜΟΝΟΙΑ”

Χιλιάδες φίλοι της ομάδας μας έχουν μετακομίσει στο εξωτερικό για δουλειά ή σπουδές και πάντα έχουν μαζί τους πράσινα αντικείμενα για να τους θυμίζει την αγαπημένη τους ομάδα. Η Μυριάνθη είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις και έχει κάνει όλη της την οικογένεια μεγάλους fan του τριφυλλιού! Την αρχή βέβαια έκανε η μητέρα της, η γιαγιά Αντωνία.


Η Μυριάνθη διαμένει τα τελευταία 35 χρόνια στο St. Paul στη Μινεσότα της Αμερικής και εργάζεται ως καθηγήτρια (special education) και μέχρι και οι μαθητές της έχουν μάθει για το τριφύλλι!

Ο σύζυγος της Bruce όπως βλέπετε δεν αποχωρίζεται το πράσινο καπέλο και ενημερωθήκαμε πως αυτό φοράει όταν κυκλοφορεί ακόμα και με τη μηχανή ή το ποδήλατο του! Η κόρη τους Νικίτα, φοιτήτρια σε πανεπιστήμιο, στις πρώτες ελληνικές λέξεις που είχε μάθει ήταν το ΟΜΟΝΟΙΑ-ΛΑΟΣ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (από το νονό της).

Myrianthi

Πρόσφατα βρέθηκαν στην Κύπρο και ενίσχυσαν την συλλογή τους με περισσότερα προϊόντα. Όλοι στέλνουν ένα κοινό μήνυμα: “Ευχόμαστε φέτος επιτυχίες και χαρές στη μεγάλη μας αγάπη ΟΜΟΝΟΙΑ και στο Λαό της”.

Είναι πραγματικά υπέροχο που φίλοι της ομάδας μας βρίσκονται τόσα χρόνια στο εξωτερικό και δεν σβήνει η αγάπη τους για την ΟΜΟΝΟΙΑ.