Home TOP NEWS Θέλουν να τον έχουν έτοιμο

Θέλουν να τον έχουν έτοιμο

ag7-ermis-omonoia-b-Christofi (8)


Τα ντέρμπι που ενδεχομένως να κρίνουν σε κάποιο βαθμό πόσο ψηλά θα φτάσει φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν πλησιάσει. Την ίδια στιγμή, ο παίκτης διαφοράς της ομάδας, Δημήτρης Χριστοφή, είναι εκτός αγωνιστικής δράσης από τον Αύγουστο. Πλέον αισθάνεται δυνατός, δεν πονάει και μπορεί να πάρει αγωνιστικά λεπτά. Το τεχνικό τημ ψάχνει τους τρόπους να τον έχει όσο το δυνατό πιο έτοιμο.

Ουσιαστικά δυο σενάρια υπάρχουν. Το πρώτο είναι ο Χριστοφή να μείνει στο πάγκο και να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του ματς. Αν όμως ο αγώνας δεν κυλάει όπως θα θέλαμε, ο Κώστας Καϊάφας θα βάλει ένα παίκτη που έλειπε τόσο καιρό να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά; Το δεύτερο σενάριο είναι ο Τζίμης να ξεκινήσει στην εντεκάδα και να παίξει ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, όχι μεγαλύτερο των 60 λεπτών. Έτσι τουλάχιστον θα είναι σίγουρο πως θα πάρει λεπτά.

Το τι θα αποφασίσει ο Κώστας Καϊάφας είναι θέμα δικό του και προφανώς του ιατρικού τημ. Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία να δει ο κόσμος ξανά το Δημήτρη στο γήπεδο, υπάρχει και αγωνιστική ανάγκη για αυτό. Προέχει όμως η υγεία του, έτσι αυτοί ξέρουν καλύτερα πώς θα τον διαχειριστούν.