Home TOP NEWS Του τη χρωστάνε

Του τη χρωστάνε

Christofi22


Στις 30 του περασμένου Αύγουστου, ο Δημήτρης Χριστοφή, έφθανε στην Κύπρο, ως παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (και πάλι). Ήταν η επόμενη μέρα της ήττας  των «πρασίνων» από τον Εθνικό Άχνας (ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση του μετά τον αγώνα) και η προσέλευση του κόσμου στο αεροδρόμιο Λάρνακας,  ήταν δυσανάλογη της διάρκειας και του ντόρου του σήριαλ που προηγήθηκε.

Του Πέτρου Παπαγιώργη, 24sports.com.cy

Δυσανάλογη επίσης της αδημονίας αλλά και του ενθουσιασμού του κόσμου, που ξεσηκώθηκε και συνέβαλε με τον οβολό του (για αρκετούς η συνεισφορά, ήταν από το υστέρημα τους) τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της πολυπόθητης μετεγγραφής. Δυσανάλογη, αφού μόνο γύρω στα εκατόν άτομα, βρέθηκαν το μεσημέρι εκείνης της Κυριακής στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας.

Τώρα, ενάμιση σχεδόν μήνα μετά, ο ποδοσφαιριστής έχει αποθεραπευτεί και προπονείται κανονικά. Όπως όλα δείχνουν, θα είναι σε θέση να ενταχθεί στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ερμή.

Θα πραγματοποιηθεί όμως την Κυριακή που μας έρχεται και η εντός γηπέδου εμφάνιση του μετά κόπων και μόχθων ( και σεβαστού χρηματικού ποσού) επανακάμψαντα αγαπημένου των πρασίνων οπαδών; Αυτό είναι το ερώτημα. Έχει πάντως να αγωνιστεί από την 1η Αυγούστου.

Αν τελικά αγωνιστεί, θα τύχει της υποδοχής, που του χρωστάνε.