Home TOP NEWS Χατ τρικ ο Απόλλωνας Βασιλείου, τέταρτο σερί 90λεπτο ο Κονομής

Χατ τρικ ο Απόλλωνας Βασιλείου, τέταρτο σερί 90λεπτο ο Κονομής

Konomis-Aradippou


Χωρίς διακοπή συνεχίστηκαν τα Πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών και οι ομάδες έξι δανεικών ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχαν αγώνα. Ο Μουλαζίμης, που παραχωρήθηκε με υποσχετική στον Ερμή, είχε ρεπό αυτή την εβδομάδα.

Με 6άρα συνέχισε την πορεία της στη Γ’ Κατηγορία η ΜΕΑΠ, έχοντας για σκόρερ τριών από τα τέρματα της ομάδας, τον Απόλλωνα Βασιλείου. Ο νεαρός “πράσινος” αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση και πέτυχε χατ τρικ, βοηθώντας στα μέγιστα την ομάδα του Πέρα Χωρίου Νήσου να φτάσει στην 3η της νίκη και να παραμείνει στη 2η θέση. Συμμετοχή είχε και ο Γιώργος Ιβανόφ, που ξεκίνησε βασικός και έγινε αλλαγή στο 55ο λεπτό.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: 

Omonoia-Aradippou

Για τέταρτο σερί παιχνίδι της Ομόνοιας Αραδίππου, ο Παντελής Κονομής βρέθηκε στο αρχικό σχήμα και έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο. Πρώτη νίκη για την ομάδα της Αραδίππου στη Β’ Κατηγορία.

Για ένα 45λεπτο έπαιξε ο Παναγιώτης Θεράποντος με την ΠΑΕΕΚ στην 4η αγωνιστική. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε βασικός στον αγώνα, με αντίπαλο την ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς, και αντικαταστήθηκε με την έναρξη της επανάληψης. Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Ανδρέας Φραγκέσκου στην ήττα με 4-1 για την ομάδα της Κερύνειας.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 εκτός έδρας την Ελπίδα Ξυλοφάγου, με τον Κωνσταντίνο Λούβαρη να μην αγωνίζεται.