Home TOP NEWS Ας σεβαστούμε κι εμείς το όνομα μας

Ας σεβαστούμε κι εμείς το όνομα μας

ag11-aris-omonoia-a (79)


Όταν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υπέγραφε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τόνισε πως έρχεται στη “μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Την περασμένη εβδομάδα ο Εουτζέν Νεαγκόε μίλησε με σεβασμό για την ομάδα μας χαρακτηρίζοντας την και αυτός “μεγάλη”. Χθες ήταν σειρά του Βαν Χενέουγκτεν να πει πως “θέλω να δω πως θα αντιδράσουν οι παίκτες μου κόντρα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ”. Όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου μας σέβονται, καιρός να σεβαστούμε κι εμείς το όνομα μας.

Ας μιλήσουμε ξεκάθαρα, η έκτη θέση δεν είναι αποδεκτή. Κατακρίβιαν είναι ντροπιαστική για το μέγεθος μας. Έχουμε υποχρέωση να βάζουμε υψηλούς στόχους και να τους ενισχύουμε με τις πράξεις και τα λόγια μας! Όταν ο τελικός σου στόχος είναι αόριστος, όταν αγωνιστικά δεν λες πως “θέλω να έρθω πρώτος”, πώς θα πείσεις μετά τους παίκτες σου να κερδίζουν κάθε εβδομάδα, να πάνε για πρωτάθλημα;

Λοιπόν, το παιχνίδι τη Κυριακή το θέλουμε, είναι αδιανόητο άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Όπως και το επόμενο και το μεθεπόμενο, μέχρι να έρθει αυτό που θα μας βγάλει στη κορυφή. Ονειροπωλούμε; Μπορεί! Θα προσγειωθούμε ανώμαλα; Ίσως! Προτιμούμε όμως να έχουμε υψηλούς στόχους και να κάνουμε ότι μπορούμε για να τους πετύχουμε, παρά να συμβιβαζόμαστε με τη μετριότητα! Μόνο νίκη λοιπόν με την Ένωση!