Home TOP NEWS Ετοιμάζει χωρίς 3 τα πλάνα του

Ετοιμάζει χωρίς 3 τα πλάνα του

ag11-aris-omonoia-a-Vladan-Milojevic (49)


Χωρίς τρεις θεωρητικά βασικούς ποδοσφαιριστές, πρέπει να καταστρώνει τα πλάνα του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο λόγος για τους Ιβάν Ρούνιε, Δημήτρη Χριστοφή και Ρενάτο Μαργκάσα, με την κάθε περίπτωση να είναι διαφορετική. Αμφίβολος είναι και ο Έλντερ Καμπράλ, ο οποίος όμως ούτως ή άλλως θα ήταν στο πάγκο μιας και τη θέση αριστερού μπακ έχει καπαρώσει ο Χάφεζ.

Ο Ρούνιε ως γνωστόν θα μείνει εκτός για 3-4 εβδομάδες λόγω τραυματισμού στη κλείδα. Ανάλογα με την απάντηση που θα δώσει στην πρόταση που του έγινε από την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα δούμε αν το παιχνίδι με τον Άρη ήταν το τελευταίο του με το τριφύλλι στο στήθος, ή αν θα συνεχίσει για τους επόμενους 18 μήνες. Ο Χριστοφή επέστρεψε αργά ψες το βράδυ από τη Γερμανία όπου ακολούθησε ειδική θεραπεία. Έχασε όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας έτσι το ενδεχόμενο να είναι αποστολή είναι απομακρυσμένο. Τέλος ο Μαργκάσα όπως έχουμε ήδη γράψει νιώθει καλύτερα, αλλά μάλλον θα προφυλαχθεί.

Όσον αφορά τους αντικαταστάτες τους, αντι-Ρούνιε θα είναι μάλλον ο Γκουλόν, με το Μπεμπέ να παίρνει θέση στον άξονα. Φαβορί για το δεξί φτερό αντί του Χριστοφή είναι ο Ζίγκι Μπαντιμπάγκα.