Home TOP NEWS Μέχρι να τραγουδήσει η χοντρή…

Μέχρι να τραγουδήσει η χοντρή…

ag11-aris-omonoia-a (79)


Με τη νίκη της τη Κυριακή, η ΟΜΟΝΟΙΑ επανέφερε τη διαφορά από τη κορυφή σε μονοψήφιο νούμερο, ενώ μειώθηκε και αυτή από τη 4η θέση. Σίγουρα οι αποστάσεις είναι τέτοιες που δεν επιτρέπουν για την ώρα όνειρα, ενώ οι πιθανότητες για να έρθει στο Ηλίας Πούλλος το πρωτάθλημα αντικειμενικά δεν είναι καθώς μιλάμε πολλές. Η μείωση πάντως σε συνδυασμό με το πρόγραμμα, έκανε πολύ κόσμο να βγάλει τα κομπιοτεράκια και να αρχίσει υπολογισμούς.

Όσες πιθανότητες έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι υποχρεωμένη να τις κυνηγήσει. Απαγορεύεται να ρίξουμε το πήχη των απαιτήσεων και να βαφτίσουμε επιτυχία το “καλύτερο που μπορούμε”, ακόμα κι αν αυτό είναι που στοχεύουμε αυτή τη στιγμή. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο, για αυτό ας μην δίνουμε άλλοθι στον εαυτό μας και να παλέψουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να μειώσουμε ακόμα περισσότερο τη διαφορά, μέχρι η κορυφή να είναι σε απόσταση βολής.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μείναμε πίσω νωρίς. Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα, έχει όμως συγκεκριμένες απαιτήσεις. Η πιο σημαντική από αυτές, είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να παλέψει τις πιθανότητες της για τον τίτλο μέχρι το τέλος, μέχρι να τραγουδήσει η χοντρή…Χωρίς δικαιολογίες!