Home TOP NEWS Μιλόγεβιτς: “Έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης”

Μιλόγεβιτς: “Έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης”

12285619_977667802289413_987704881_n


Ήξερε τι είχε να αντιμετωπίσει αφού μελέτησαν τον Άρη, δήλωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη διάσκεψη μετά τον αγώνα. Ο νέος προπονητής των πράσινων είπε πως προσπάθησε αυτές τις 7 ημέρες να αλλάξει λίγο τη νοοτροπία των παικτών του και έμεινε ευχαριστημένος από την ανταπόκριση.

Μιλόγεβιτς: “Καταρχάς σας χαιρετώ. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη φιλοξενία εδώ. Για το παιχνίδι, μέσω ανάλυσης του παιχνιδιού του Άρη, μας πήγε το ματς όπως σχεδιάσαμε. Ξέραμε πως είναι πολύ επικίνδυνοι και καταφέραμε να μην μας κάνει καμιά ευκαιρία εκτός από ένα στημένο με δοκάρι που ξέραμε πως ο Αουρέλιο τα κτυπάει καλά. Ελέγχαμε το παιχνίδι όπως θέλαμε. Τις μέρες που είμαι εδώ, 7 συνολικά, ήθελα να δώσω διαφορετική νοοτροπία στους παίκτες μου και νομίζω ότι σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Κλείσαμε τους χώρους, πιέζαμε τον κάτοχο της μπάλας, κλείσαμε το μήκος και το πλάτος του γηπέδου. Είμαστε καλύτεροι, είχαμε φάσεις που έπρεπε να τελειώσουμε, ακόμα και κάποιες 3 εναντίων 2 έπρεπε να ΄χουμε ηρεμία. Θα το διορθώσουμε και αυτό, θέλαμε τη νίκη και ειλικρινά αν κάποιος μου έδινε το 0-1 πριν το ματς θα το δεχόμουν. Συγχαρητήρια στον Άρη είναι πολύ δουλεμένη ομάδα και ο συνάδελφος κάνει πολύ καλή δουλειά. Εύχομαι να συνεχίσουν έτσι, είχαν 4 συνεχόμενες νίκες και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στις νίκες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης όμως. Ευχαριστώ το κόσμο, θα κάνουμε τα πάντα να έρθουν ακόμα περισσότεροι μέσω καλού ποδοσφαίρου. Ήξερα και σήμερα το έζησα, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, πολλούς βαθμούς. Να παίζουμε καλά, να δουλεύουμε σκληρά, να διορθώσουμε κάποια πράγματα και όλα θα πάνε καλά”.

12272662_977668258956034_1552262629_n

Νεαγκόε: “Δεν θα μιλήσω πολύ. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Περίμενα το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό, αξίζαμε περισσότερα. Προτιμώ να μιλάμε στο γήπεδο και λιγότερο στη τηλεόραση. συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τους 3βαθμούς, καλή συνέχεια στο νέο προπονητή της. Εμείς ευχόμαστε να παίξουμε καλύτερα από σήμερα, αν και είμαι ευχαριστημένος από ένα μεγάλο μέρος του ματς”.