Home VIDEOS Μιλόγεβιτς: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει παίκτες μαχητές”

Μιλόγεβιτς: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει παίκτες μαχητές”


Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε πως οι παίκτες πρέπει να δίνουν πολύ παραπάνω για να αγωνίζονται στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Υποσχέθηκε πως θα έρθουν αλλαγές.

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Καλησπέρα και από μένα. Τι να πω είναι σίγουρα κακό αποτέλεσμα για μας. Μπορώ να πω πως στην ανάλυση πριν το ματς σχετικά με το Παραλίμνι, τα δείξαμε όλα ανάποδα. Δεν σας κρύβω πως αυτή τη στιγμή έχω πει στα παιδιά πως αντιδρούνε, πως λειτουργούνε πως δουλεύουνε. Ο δικός μου στόχος είναι να βρω παίκτες, παρότι έχουμε ποιότητα, που είναι μαχητές και θέλουν να παλεύουν. Αυτός ο κόσμος απογοητεύτηκε, οι παίκτες προσπάθησαν, αλλά δυο φορές δεχόμαστε γκολ και μετά τρέχουμε να γυρίσουμε. Είχαμε καλές πλαγιοκοπήσεις, καλή συνεργασία με παίκτη παραπάνω στα πλάγια αλλά ακόμα δεν έχουμε μάθει, πως η μπάλα πρέπει να πάει μέσα. Όπως πήγε το παιχνίδι, είχαμε μια ευκαιρία, αλλά ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες του Παραλιμνιού, συγχαρητήρια και στους δικούς μου για τη προσπάθεια. Έχουμε θέματα ψυχολογίας με κάποια παιδιά, δεν γίνονται όλα σε μια μέρα και πρέπει να μιλήσουμε. Έχουμε και μεις απουσίες, συνέχεια αλλάζουμε τη τελευταία γραμμή που εγώ θέλω να σταθεροποιήσω, αλλά θα δούμε. Έχουμε πολύ δρόμο, θέλουμε πολλή δουλειά, αλλά και να ανέβουμε. Είπα και στα παιδιά στο ημίχρονο ότι η ψυχολογία τους πάει πάνω κάτω. Μπροστά στο κόσμο έτσι όπως είναι στο πλευρό μας, πρέπει να δίνουμε κάτι παραπάνω. Θα το βρούνε αυτό το κάτι παραπάνω. Πρώτη φορά παίζω στην έδρα μας είδα κάποια πράγματα αλλά άκουσα περισσότερα. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα κάνουμε τα πάντα για να έρθει η βελτίωση. Καλή συνέχεια στο Παραλίμνι, εμείς δουλειά και τίποτα άλλο. Είμαι σίγουρος πως θα βρούμε το δρόμο μας.

12333634_980752321980961_1759523059_o

Κύριε Μιλόγεβιτς καταρχάς καλωσορίσατε. Πριν το ματς άλλα δουλέψατε, άλλα βγήκαν στο γήπεδο είπατε.

– Όχι όχι αυτό που εννοούσα ήταν πως συγκεκριμένα πράγματα τα κάναμε λάθος. Θέλαμε να βάλουμε πίεση, αλλά είχαμε τεράστιες αποστάσεις στις γραμμές. Με κάποιες κοντινές πάσες, μας άνοιγαν, ενώ έπρεπε να ασκούμε πίεση. Πάντα πηγαίναμε καθυστερημένα στη μπάλα, με αποτέλεσμα να βρίσκουν χώρους οι παίκτες τους και να κάνουν άνετα παιχνίδι. Εϊχαμε πολλά προβλήματα στο μεσοαμυντικό χώρο και τους βγήκε το παιχνίδι. Αποκτούσαν αυτοπεποίθηση, καθυστερούσαμε και στη μπάλα. Στο δεύτερο γκολ έπρεπε να κάνουμε φάουλ στο κέντρο και δεν το κάναμε. Μακάρι να είχαμε κερδίσει σήμερα για να κάνουμε ανάλυση πιο ήρεμα. Στο ημίχρονο τους έχω πει πως άλλο θέλαμε, αλλά μας βγήκε κάτι άλλο.

Είστε δυο εβδομάδες στη Κύπρο έχετε μια εικόνα πλέον. Ποιος είναι ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;

-Προσωπικά στόχος είναι καταρχάς να αξιολογήσω τις δυνατότητες της ομάδας, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ όπως και να είναι πρέπει να έχει ψηλούς στόχους. Εγώ θέλω να την φτάσω εκεί που πρέπει την ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει πολύ δρόμο, αλλά πρώτα από όλα πρέπει να μάθω καλά τους παίκτες. Καμιά φορά υπάρχει μια ψεύτικη εικόνα, κάποια παιδιά μου δείχνουν καλή εικόνα στην προπόνηση αλλά δεν παίζουν και πρέπει να δούμε γιατί. Δεν υπάρχει χρόνος λόγω προγράμματος αλλά πρέπει να δουλέψουμε. Ήδη κάνουν προσπάθεια και δουλειά και είμαι ευχαριστημένος από αυτό, όμως πρέπει να με γνωρίσουν, να μου έχουν εμπιστοσύνη και καλά αποδυτήρια, αλλά πρέπει να καταλάβουν τι ζητώ. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες νομίζω θα καταλάβουν τις απαιτήσεις μας.

12315258_980750911981102_425410375_o (Custom)

Ρόνι Βαν Γιενέουγκτεν: Έχω ανάμεικτα συναισθήματα, περήφανος για την ομάδα που δούλεψαν πολύ για να πάρουν αποτέλεσμα από μια μεγάλη ομάδα, παραδοσιακή, αλλά και απογοητευμένος γιατί δώσαμε δυο φορές το προβάδισμα. Σκοράραμε δυο γκολ με καλό πάσιγκ γκέιμ, πιέσαμε καλά, στα τελευταία 20 λεπτά το πρώτο ημίχρονο είχαμε αυτοπεποίθηση. Ζήτησα τους παίκτες να συνεχίσουν έτσι γιατί ξέρω με αυτούς τους οπαδούς θα υπάρχει μεγάλη πίεση. Το Παραλίμνι όμως δεν έμεινε πίσω. Είχαμε ευκαιρίες για το 1-3 αλλά στο τέλος η πίεση ήταν μεγάλη και ήρθαμε 2-2. Είναι καλό αποτέλεσμα για το Παραλίμνι, έτσι είναι και καλό ξεκίνημα της συνεργασίας μας. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς, έπαιξαν κάποια παιδιά χωρίς προπονήσεις, όπως ο Κοσμά και ο Πάρπας. Ένα μεγάλο συν λοιπόν για την ομάδα.