Home TOP NEWS Να γίνει ξανά το φρούριο μας

Να γίνει ξανά το φρούριο μας

omonoia-brondby-kazamias-kosmos (3)


Ο κόσμος που παίρνει κάθε εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο είναι φαινόμενο. Άλλες ομάδες, ακόμα και αυτές που θέλουν να ονομάζονται μεγάλες, σε παρόμοια κατάσταση μάζευαν δεν μάζευαν 2000 στο γήπεδο και συμπεριλαμβάνουμε και τον αιώνιο σε αυτές. Οι 7-8000 ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ όμως, για τα δικά μας δεδομένα δεν είναι μεγάλος αριθμός. Και στο χέρι της ομάδας είναι να φέρει τους υπόλοιπους πίσω.

Αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει πρώτη φορά στην έδρα της με το καινούριο προπονητή. Ελπίζουμε το γεγονός σε συνδυασμό με τη νίκη της περασμένης εβδομάδας, να αποτελέσει πόλο έλξης για κόσμο που το σκέφτεται. Ναι, έχει καταντήσει κουραστικό να μιλάμε συνεχώς για “αντεπιθέσεις” και “νέα ξεκινήματα”, η οποιαδήποτε προσπάθεια της ομάδας όμως είναι πιο εύκολη με το ΛΑΟ στο πλευρό της. Αν είναι το ΓΣΠ να καταστεί ξανά φρούριο σε κάποια στιγμή, αναγκαίος παράγοντας είναι ο ΛΑΟΣ.

Σε αυτό το σημείο πάντως να εκφράσουμε ξανά το παράπονο μας από τη διοίκηση. Όταν θέλεις το κόσμο να έρθει γήπεδο, όταν θέλεις να έρχεται κάθε εβδομάδα, του το δείχνεις κάνοντας ελκυστικό το προϊόν. Τα όσα έχουμε δει το γήπεδο ως τώρα σίγουρα δεν είναι ελκυστικά και θα περιμέναμε ο κόσμος να πάρει ένα “ευχαριστώ” που έμεινε πιστός στο πλευρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με μειωμένο εισιτήριο, έστω 10 ευρώ. Πρέπει να σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα σε κάθε απόφαση.